Allente endrer strømmepakkene

Allente gjør endringer i tilbudet til strømmekundene, etter at folk har gitt beskjed om hva de ønsker fra sin underholdningsleverandør i en stor forbrukerundersøkelse. Selskapets svar er mer fleksible abonnementer.

Allente så dagens lys for to år siden – da Canal Digital og Viasat ble slått sammen til én, felles merkevare – og har siden da tilbudt TV-kanaler, strømmetjenester og bredbånd til kunder over hele Norden. 

Nå gjør selskapet endringer i Allente Stream, underholdningspakkene med både strømme-TV og -tjenester, etter at kundene ga uttrykk for sine ønsker i en stor undersøkelse. 

Blant de viktigste endringene er at Allentes strømmekunder får fleksibiliteten til å endre deler av innholdet i abonnementet fra måned til måned. Behovene til unge voksne og småbarnsforeldre gjør at det blir større fokus på tilbud av strømmetjenester. Og ikke minst: Allente vil gi større valgfrihet på sport, med flere pakker og mer fleksibel paketering.

Mahmoud Mustapha er kommersiell direktør i Allente, og forklarer mer om hvorfor selskapet velger å endre på sine pakkeløsninger for strømmekundene:

– Måten folk konsumerer innhold endrer seg raskt og hele tiden. Et eksempel er den kontinuerlige digitaliseringen. Et annet er hvordan antall abonnement per husstand øker. Dette stiller krav til oss som underholdningsleverandør, samtidig som det skaper muligheter. Vårt mål er at Allente skal bli størst i Norden på underholdning. For å få til det må vi lytte til det kundene våre forteller oss, sier Mahmoud Mustapha.

– For en tid tilbake gjennomførte vi derfor en bred undersøkelse i Norge, Sverige og Danmark, der vi ba folk si hva de mente om ulike abonnementsløsninger. Våre nye underholdningspakker for strømmekundene er et direkte, skreddersydd svar på det folk sa i denne undersøkelsen, fortsetter Mustapha. 

Fleksibilitet, enkelhet og verdi for pengene

Innsikt fra undersøkelsen viser at fleksible strømmeabonnement er viktig for mange; som muligheten til å endre på deler av innholdet i abonnementet fra måned til måned. Fleksibiliteten skal også være enkel å forstå, med tydelige pakker der man betaler for det man virkelig vil se. Verdi for pengene er viktig. Når man ikke er interessert i sport, ønsker man som eksempel ikke å betale for dette som obligatorisk del av et abonnement.

– For oss er det viktig at våre pakker nå blir mer attraktive for enda flere, blant annet med større fokus på strømmetjenester. Hos oss skal folk finne all sin favorittunderholdning på ett sted gjennom Allente-appen. De skal få fleksibilitet, og de skal få mer igjen for pengene enn om de hentet innholdet direkte fra de ulike aktørene, sier Mustapha. 

Allente introdusere stadig nye strømmeprodukter – som Streaming Hub, selskapets egen Google TV strømmedongelh – og ved å tilby «all» underholdning på ett sted, vil de fleste av Allentes strømmekunder greie seg helt uten apparater i stua. De trenger bare en mobiltelefon og internett for å nyte underholdningen. 

– Dette er noe vi vet mange setter pris på, samtidig som det også er i tråd med vår egen bærekraftstrategi å redusere avtrykket fra våre apparater, avslutter Mahmoud Mustapha, kommersiell direktør for Allente.