Alt om teknologi og shopping

Det er mange nettsider med nyttige tips og aktuelle nyheter om teknologi og mange nettsider som omhandler shopping. Men det er ikke så mange nettsider som omhandler både teknologi og shopping. Men når man tenker over det er teknologi og shopping nært tilknyttede emner. Til og med teknologi og finans har blitt viktigere siden kontanter fases ut og betaling via kredittkort, nett og apper tar over.

Teknologi som internett, og gadgets som iPhone smarttelefoner og iPad nettbrett har blitt en viktig del av shoppingen. Vi bruker alle nettbutikker for å kjøpe ulike ting og mange gjør sine kjøp på en smarttelefon eller et nettbrett.

Og kanskje ennå viktigere: de fleste av oss bruker cloud tjenester og mange gjør innkjøp i nettskyen. Å bruke nettsky tjenester og nettsky shopping betyr egentlig at man bruker en virituell nettside eller nettbutikk. En app, nettbasert tjeneste eller nettbutikk kan opereres via ulike datasentre og kan administreres manuelt ved for eksempel at en lokal bedrift sørger for at et produkt blir levert på døren din.

Derfor er nettsiden CloudShopper.net interessant. Der finner du tips, artikler og nyheter om utvikling av apper, nettbaserte tjenester og trender innen shopping som produktlanseringer fra kjente selskap og ukjente spennende produkter.

Du finner for eksempel en egen kategori for gadgets og en kategori for Mac.

Om du bruker en vanlig Windows PC bør du definitivt sjekke kategorien PC software der du vil finne tips om hvordan man bruker kjente dataprogrammer og dessuten nyheter om ny software som lanseres.