Amalie og Aurora nye profiler når Bloggerne er tilbake

Når «Bloggerne» er tilbake denne høsten, er Amalie Olsen Gjersøe (24) og Aurora Gude (30) nye profiler. Sammen med Marna Haugen (42), Alexandra Joner (33), Linnea Løtvedt (22) og Sofie Karlstad (25) er dette profilene vi skal følge tett i den 19. sesongen av den populære dokusåpen.

Amalie Olsen Gjersøe er en tøff og ujålete jente, med tatoveringer og sterke meninger. Hun har vokst opp på en gård, og er odelsjente. Moren er grisebonde, og Amalie hjelper gjerne til når det trengs – men er usikker på om hun vil ta over gården. Amalie startet med YouTube allerede som 13-åring, og nå er hun stor både på Instagram, TikTok og YouTube. Amalie har også podcasten «Flyfilla» hvor temaer er mental helse, singellivets opp- og nedturer og sex.

I «Bloggerne» får vi følge Amalie når hun har tar beslutningen om å stå på egne bein, og sier opp sitt management i Eccentric People. Det blir både skummelt og spennende. Vi blir også med når hun reiser på ferie til Gran Canaria med storfamilien, og seerne blir bedre kjent med hennes frittalende familie.

Aurora Gude er for mange kjent fra «Paradise Hotel», «Charterfeber» og nylig «Farmen kjendis». Hun bor i Lier sammen med sine to små hunder, og er influenser. Aurora føler seg ofte misforstått, og føler at seerne ikke forstår humoren hennes.

«Bloggerne»-seerne får følge Aurora som dater, uten noe egentlig mål om å finne seg en kjæreste, siden hun trives som singel. Det er likevel spesielt en mann hun liker godt, som hun vurderer om hun skal dumpe eller beholde. Vi blir også med når Aurora utfordrer seg selv, ved å prøve seg som stand-up-komiker med tema «røde flagg». Hennes mentor er hennes gode venninne Sofie Frøysa, og sammen jobber de hardt for at dette skal bli en suksess.

Bloggerne – sesong 19, får premiere mandag 14. august på TV 2 Play.