Annika Momrak blir programleder for «Norske beefer»

Annika Momrak skal lede seerne gjennom de heteste, ferskeste og mest provoserende beefene på norsk TikTok. Det er klart for en ny sesong av NRK P3s humorserie «Norske beefer».

Første sesong av «Norske beefer» tok oss med på innsiden av krangler i norsk offentlighet og skapte overskrifter og debatt rundt temaer som kroppspositivisme, kjønn, homofili og kristendom.

Denne sesongen får vi et innblikk i konflikter fra det norske TikTok-universet. Beskyldninger om falske penger, ulovlig pyramidespill, Andrew Tate og et privat bilde på avveie er noen av temaene som diskuteres.

Krangel og sterke følelser blandes med humor og komikk

Nytt denne sesongen er også at Annika Momrak tar seerne gjennom historien som programleder.

– Jeg synes beefing er kjempespennende. Selv er jeg litt konfliktsky, men kanskje nettopp derfor synes jeg det er noe veldig gøy og forfriskende med folk som har såpass sterke meninger og som ikke er redd for å stå opp for dem og gå i konfrontasjon, forteller Momrak og legger til:

– «Norske beefer» er et veldig gøy univers, der krangel og sterke følelser blandes med humor og komikk. For det finnes jo også komiske sider ved en konflikt, til og med når temaene er vanskelige eller alvorlige.

De ferskeste beefene på dagens TikTok

Hver episode tar for seg en beef som pågår nå, og provoserer og engasjerer med nytt innhold. Har du bare sett det virale klippet på TikTok, får du nå hele historien fra de mest beefete og gøyale TikTokerne i Norge.

– Beefene vi tar for oss har jo alle blitt store på TikTok fordi de har vekket ett eller annet engasjement hos de unge menneskene som henger der, og det er kjempekult å få være med på å lage en serie som tar unge så på alvor i det de er opptatt av, forteller Momrak.

Også denne sesongen blir konfliktene fortalt av hovedpersonene selv mens de akkompagneres av humoristiske dramatiseringer. Her får du se kjente fjes som David Mokel, Ahmed Mamow, Snorre Klanderud kjent som «snorrepus» og Espen Berg, bedre kjent som «muskelbunt1».