Åpner Apple Premium Partner i Trondheim

23. mai åpner Norges andre Apple Premium Partner av Eplehuset. Eplehuset vil foreløpig være den eneste i Norge som er sertifisert som Apple Premium Partner (APP).

Dette betyr at Eplehuset som selskap har oppfylt Apples høyeste nivå av salgs- og serviceautorisasjoner og Apples krav om eksponering av produkter og utdanningsnivå hos sine medarbeidere.

Flaggskipsbutikken på Solsiden ledes av avdelingsleder Wiktor Ødmann Moe (25) som startet som selger i Eplehuset i 2019. Sammen med seksten ansatte og tre avdelinger ser han frem til å lede butikken inn i en ny epoke. Eplehuset Solsiden er en av selskapets største butikker, med verksted hvor kunder kan få sertifisert service og reparasjoner på alt fra Apple, i tillegg til en egen bedriftsavdeling som hjelper små og store bedrifter med riktige løsninger.

Eplehuset har holdt lokasjonen i Porthuset stengt under oppussingen, men holdt midlertidig åpent i en Pop-up på hjørnet for å ivareta levering av service, klikk og hent bestillinger og et lite utvalg av produkter.

– Vi gleder oss til å se kundene igjen i de nyoppussede lokalene, som byr på en enda bedre opplevelse av produktene våre. Hos oss finner man alltid det nyeste fra Apple og vi tilbyr et univers som kundene liker å utforske. Samtidig er dette mer enn bare en butikkåpning, lokalene fungerer også som et samlingspunkt for byens teknologiinteresserte. Vi gleder oss til å ta de i mot, sier Ødmann.

Dørene åpner kl 10.00 med en rekke eksklusive åpningstilbud. Ved butikkåpningen i 22. mars i Hegdehaugsveien i Oslo, hadde det samlet seg omlag 150 personer i kø for å sikre seg de beste produktene.

Eplehuset vil i løpet av året ha 24 fysiske butikker med et sertifisert servicetilbud, to servicesenter i Oslo og Bergen, nettbutikk med hovedlager i Trondheim, en dedikert avdeling for bedrifter og er i tillegg en sertifisert aktør for utdanningsinstitusjoner.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.