Apple programmer du bør ha

Alle Apple datamaskiner som MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac, Mac Pro og Mac mini kommer med flere standard Apple programmer. Operativsystemet (OS) følger selvsagt med, det samme gjør nettleseren Safari, iTunes, iBooks og flere andre nyttige Apple programmer.

Hvilke dataprogrammer du bør ha på din Mac avhenger i stor grad av hva du bruker PCen til. Er det arbeid, utdanning, musikk, spilling, eller kanskje kombinasjoner av dette og flere andre ting du bruker din Apple datamaskin til?

Om man setter til side de spesielle programmene som du bruker din datamakin til, er det faktisk endel Apple programmer du absolutt bør laste ned og bruke, og noen av dem er faktisk gratis. Her er listen med Apple programmer du bør ha:

Apache OpenOffice for Mac
Dette er en pakke med bl.a. tekstbehandler, regneark og flere andre nyttige programmer. Hele pakken kan du laste ned og bruke helt gratis.

Detox My Mac
Sannsynligvis det mest kjente dataprogrammet for å fjerne alle typer malware fra din Mac. Scanner hele datamaskinen, alle programmer og sikrer din Mac fra angrep.

Wondershare DVD Creator for Mac
Glimrende dataprogram for Mac der du kan bruke alle typer filer og brenne en DVD disk som du kan spille på din DVD spiller og se på TV.

MacBurn
Utrolig enkelt og praktisk dataprogram der du kan brenne filmfiler og lydfiler om til DVD disker og CD disker for å spille på DVD spiller eller CD spiller.

Stellar Speedup Mac
Om du har en Mac med endel software eller har en gammel Mac trenger du ikke kjøpe en ny Mac med en gang. Dette programmet tuner din Mac til å kjøre mye raskere.

Norton Internet Security for Mac
Programpakke fra anerkjente Norton som inkluderer mange typer beskyttelser, f.eks. fra phishing nettsider, spam, hacking, antivirus og mye mer.

MacTuneUp
Dataprogram for Mac vedlikehold og å gjøre din Mac raskere. Inneholder ekstra funksjoner som harddisk rydding, backup, boot disk og til og med tuning av din internett forbindelse.

Sjekk alle linkene over og sammenlign programmene for hva du trenger til din Mac, legg også merke til at enkelte av dataprogrammene er overlappende, så du vil ikke trenge det ene programmet om du har det andre og så videre.