Axo Finans lanserer partnerprogram

Finanstjenester på internett er en stor og voksende nisje. De fleste søker etter billige lån eller refinansiering på nettet, det er nesten slutt på å fysisk dra til den lokale banken for å stå i kø og spørre om betingelsene.

Forbrukerne finner billige forbrukslån de sparer penger på eller tar refinansieringen selv ved å søke på internett. Man finner finanstjenestene på nettaviser, nettsider, blogger og lignende.

Av disse tjenestene er nok Axo Finans i en særposisjon, de samarbeider med mange store og små aktører innen bank og finansiering. Dermed vil de fleste kunne spare penger, mye penger, på å bytte bank via axofinans.no.

SJEKK OGSÅ:  Facebook markedsføring tips

Vanligvis når man markedsfører slike tjenester på nettet som nettside eier eller blogger, så går man gjennom et affiliate program. Men kan tjene endel penger på denne måten, men noe av fortjenesten spises opp av affiliate program aktørene.

Axo Finans har gjort noe som vil glede de fleste innen finans affiliate markedsføring, de har nemlig lansert sitt eget affiliate program. Klikk her for å søke på Axo Finans partnerprogram.

SJEKK OGSÅ:  Godt nyttår!

Med dette programmet beholder du mer av fortjenesten selv, samtidig som du hjelper andre med å finne billig finansiering og refinansiering.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.