Bauer Media lanserer egen Eurosong Radio

Det er Eurovision-feber i Norge og resten av Europa og nå lanseres en egen radiostasjon med bare musikk fra Eurovisionen, krydret med intervjuer med vinnere og deltakere i konkurransen.

– Vi har laget en slik pop-up stasjon en gang tidligere, noe som viste seg å være populært i flere europeiske land, sier ansvarlig redaktør Kristoffer Vangen i Bauer Media.

Vangen lover en rikholdig miks av musikk, trivia og minner som spenner over nesten 70 år med Eurovision Song Contest. I år vil stasjonen også inkludere eksklusive intervjuer med en rekke kjente artister, blant annet Olly Alexander, Bucks Fizz’s Cheryl Baker, Jørgen Olsen, Katrina Leskanich, Sam Ryder og Loreen. Programmene vil bli ledet av Dan Morrissey fra Storbritannia, og Lotta Brome fra Sverige, der neste års konkurranse vil finne sted.

Stasjonen er på lufta i fem av Bauer Media Audios markeder: Storbritannia, Irland, Sverige, Norge og Danmark. Dette markerer en fortsatt innsats fra Europas ledende kommersielle digitale radio- og lydoperatør for å forene Eurovision-fans over hele kontinentet med musikk og kultur.

Kristoffer Vangen er godt fornøyd med prosjektet:

– Eurovision Song Contest er en av våre favorittbegivenheter i året; den samler publikum for å feire kjærligheten til musikk, på samme måte som våre stasjoner gjør. Vi er spente på å bringe Eurosong Radio tilbake etter fjorårets suksess og fortsette å tilby innholdet vårt publikum og Eurovision-fans ønsker.

Eurosong Radio er nå tilgjengelig for lytting online, samt via apper og smarte høyttalere, noe som gir fans muligheten til å engasjere seg med Eurovision-innhold hvor som helst og når som helst. Bauer Media står også bak radiostasjoner som Topp 40, Radio Norge, Radio Rock, Radio Vinyl og har en bred portefølge av podkaster og radiostasjoner på IP.