Bodøposten.no – fra nettavis til mediehus

Den gratis nettavisen Bodøposten.no ble lansert september 2017, og nettavisen vokste fra bare en medarbeider til en fullverdig redaksjon med for tiden 8 skribenter inkludert en redaktør.

Lesertallene til Bodøposten.no varierer selvsagt med hva som beveger seg i nyhetsbildet, med en fast leserskare og topper med nasjonal interesse. Bodøposten.no var for eksempel for kort tid siden en av landets 5.000 mest besøkte nettsider.

Bodøposten.no har ikke bare ekspandert i antall medarbeidere og antall lesere, men også i antall mediekanaler man publiserer innhold til. Digital Journal trykket for kort tid siden nyheten om at Bodøposten.no har gått fra å være en nettavis til å bli en mulitmedia aktør, eller mediehus som det heter på norsk.

Bodøposten.no publiserer for eksempel i dag stillingsannonser i Bodø, bilder fra Bodø og produserer en egen podcast som også distribueres til YouTube og andre kanaler. Her er siste podcast:

Bodøposten.no publisere faktisk også nå video nyheter og kan med rette kalle seg et norsk mediehus. Video nyhetene er resultatet av et samarbeid mellom Bodøposten.no og medieselskapet Youplay. Medieselskapet Youplay leverer lignende løsninger til Eurosport, Msn og Nettavisen.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.