Datingappen happn endres for å bli ledende innen lokal dating

happn, en av verdens ledende datingapper, tilbyr nå sine 135 millioner brukere en ny og revolusjonerende funksjon innenfor datingapp-verdenen. Appen skal hjelpe single med å finne hverandre gjennom å bruke stedene de foretrekker, ved hjelp av funksjonen CrushPoints, som svarer på et tydelig uttrykt behov blant single.

Ifølge en fersk happn-undersøkelse vil nemlig 73 % av de single gjerne vite hvilke steder som besøkes av deres Crush. Oppdateringen kommer samtidig som happn lanserer en ny visuell profil og en global app-oppdatering, som er tilgjengelig for alle.

CrushPoints: det nye utgangspunktet for møter

Siden starten har happn vært den eneste dating-appen der alt starter ute i det fri. Basert på geolokalisering lar happn brukerne finne menneskene de møter på sin vei. Nå forsterkes denne funksjonen ved hjelp av CrushPoints, som gjør det mulig for brukerne å møte single som liker å besøke de samme stedene som de selv gjør.

CrushPoints lar brukerne legge til favorittsteder i profilen, og utforske stedene deres Crush liker å oppsøke. Den nye funksjonen kategoriserer favorittstedene i seks kategorier (arrangementer, barer, restauranter, sport, kulturliv og friluft).

Barer (52%) og parker (25%) er favorittstedene for å møte folk, ifølge happns brukerundersøkelse. Den nye funksjonen rulles ut i 18 land og i over 40 byer. I Norge vil funksjonen dekke nær 300 lokasjoner fordelt over Oslo og Bergen. Brukerne kan også finne stedene i Kartet, i applikasjonens hjerte.

– I happn anser vi møtestedet (både før og etter forelskelsen) som en viktig del av opplevelsen, og derfor også historien mellom deg og din flamme. Når historien om et møte fortelles, er stedet alltid viktig. Vi er glade for å kunne fremheve alle disse stedene, fordi vi tror de skaper gode sosiale koblinger og tillit,forklarer Karima Ben Abdelmalek, administrerende direktør og president i happn.

Med denne nye funksjonen har happn som mål å bli en 360°-plattform, i skjæringspunktet mellom dating og sosiale nettverk. Oppdateringen gjør det mulig for single å finne frem til både felles interesser og ideer til steder å møtes. Funksjonen vil også bidra til å skape et ekte fellesskap for happn-brukere, med anbefalte steder å møtes, samt steder som er anbefalt av andre single som gode steder når man skal treffes for et første møte.

happns nye visuelle profil styrker appens posisjon

Den nye identiteten bygges rundt en profil i et svart-hvitt fargespekter, som fremhever hvert individs bevegelsesmønstre, kombinert med lyse farger for å markere øyeblikk i livet, samt ulike steder eller aktiviteter. Single vil kunne utforske det nye designet og happns nye visuelle profil i appen.

– Vår nye visuelle profil markerer et vendepunkt i happns historie. Vi har holdt løftet vårt – nemlig å matche våre ambisjoner med singles forventninger. Vi presenterer i dag den første delen av en global endringsplan, bestående av funksjoner som vil berike singles bruk av appen. Det gir oss også muligheten til å styrke vår ledende posisjon internasjonalt som den eneste franske og europeiske datingappen i et svært kompetitivt marked, sier Abdelmalek.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.