David Beckham ambassadør for Ninja

SharkNinja et globalt produktdesign- og teknologiselskap melder at David Beckham har slått seg sammen med Ninja-merket som en global merkevareambassadør. Kjent for sine ferdigheter på kjøkkenet, lidenskap for matlaging og engasjement for eksepsjonell ytelse, vil Beckham jobbe tett med Ninja-teamet for å bygge bevissthet rundt deres innovative og brukervennlige produkter.

Det flerårige partnerskapet vil fokusere på en rekke Ninja-produkter, og Beckham vil hjelpe med å formidle merkets ytelsesbaserte tilnærming til produktdesign til sitt globale publikum. Både David Beckham og Ninja-teamet vil jobbe sammen for å demonstrere fordelene med nåværende produkter, og samtidig støtte produktutvidelser.

– Jeg elsker å være hjemme og lage måltider for familien min enten på kjøkkenet eller lage mat ute, så jeg gleder meg til å samarbeide med Ninja for å bidra til å øke bevisstheten rundt deres fantastiske produkter. Jeg ser frem til å jobbe med deres fantastiske team, sier David Beckham.

– Vi er stolte av å samarbeide med David Beckham i det vi fortsetter å utvide Ninja-merket både innenfor og utenfor hjemmet, og nå forbrukere over hele verden. David deler vårt engasjement for ytelse og kvalitet, setter den samme ufattelig høye standarden som vi gjør, og er dypt lidenskapelig opptatt av matlaging. Vi er så spente på å jobbe med han for å bringe Ninja-historien til live og hjelpe oss med å positivt påvirke folks liv rundt om i verden, sier Mark Barrocas, administrerende direktør i SharkNinja.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.