Daytrading på Daytrader.no

Daytrading, eller på norsk daghandel, er en form for kjøp og salg av aksjer og andre verdipapirer som fond og valuta, der den som kjøper og selger gjør dette i et høyt tempo for utnytte kursvariasjonene som oppstår i løpet av en handelsdag.

Daytrading er mest brukt i valutamarkedet og aksjemarkedet, men man kan i prinsippet daytrade alle typer finansielle instrumenter.

For å kjøpe og selge valuta, aksjer og andre verdipapirer som daytrader trenger man noe oppstartskapital, det trenger ikke være så mye, alt fra noen tusenlapper og oppover er en god start.

Men det er andre ting du absolutt trenger:

  • Handelsplattform
  • Strategi
  • Kursindikatorer

Det betyr at du trenger software eler en nettside eller app som er koblet opp mot børser og handelsmarkeder. Du trenger også gjøre noe research om hvordan du bør disponere dine investeringer og til slutt trenger du infomasjon om hvilke valutaer eller aksjer som du bør kjøpe og når du kan selge dem.

En smart plass å starte for å finne ut mer om daytrading er Daytrader.no. Dette er faktisk Norges største side om daytrading. Her finner du gode analyser, masse bakgrunnsstoff, chat med andre daytradere og mailalarmer om kurser som endrer seg.

Du finner også anmeldelser av handelsplattformer som denne anmeldelsen av eToro som er an av de største handelsplattformene.

Merk at daytrading innebærer risiko, mange går halvhjertet inn i daytrading med tanken om at daghandling er lettjente penger. Hadde det i vært så enkel, hadde alle gjort det. Fakta er at dette kan være komplisert og derfor bør du bruke tid på å forberede deg.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.