Det kan lønne seg å ha is i magen

Det er jo ofte slik at når vi vil ha noe, så vil vi ha det umiddelbart, uansett om det er smart å vente eller ei. Det skjer at vi ikke vurderer at varen man er ute etter kan bli billigere snart, eller om det kanskje finnes alternativ. Når vi setter våre øyne på noe, er det den vi vil ha.

Men som overskriften sier, det kan lønne seg å ha is i magen. Spesielt med tanke på den harde konkurransen mellom butikkene og mellom merkene. Bare tenk over hvor ofte det er salg, og hvor ofte du ser nedsatte priser.

Og om du kan vente så lenge, så er det ikke så utrolig lenge til Black Friday 2020, hvor prisene virkelig faller, og du får muligheten til å dra nytte av noen skikkelig gode tilbud. 

Hva du kan få
Bare tenk på senger, og hvor mye de pleier å koste, og så tenker du på hvor mye du potensielt kan spare.

Sengeeksperten.com er en av de butikkene du virkelig bør huske når Black Friday settes i gang, da de har for vane av å gi deg priser du ellers bare kan drømme om, for senger som ellers er svindyre.

De jobber sammen med noen av de beste butikkene i bransjen, slik at du får de beste tilbudene som er på markedet. Og en seng er noe en virkelig bør kjøpe i kvalitet, da det kan hjelpe deg så utrolig mye i din hverdag, en god natts søvn er vanskelig å sette en skikkelig pris på. 

Og om du kan få en seng som ellers ville kostet flere titalls tusen kroner, til en kraftig rabattert pris, så vet du at du har gitt deg selv en gave som kanskje kan vare deg livet ut. Da er det lønnsomt å ha litt is i magen!


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.