Det visuelle uttrykket avspeiler virksomheten din

Det er viktig at det visuelle uttrykket avspeiler hvilke verdier du, eller din virksomhet, står for. Mange har fokus på at ens online identitet er identifiserbar, men glem ikke at kontoret, også er en del av virksomhetens visuelle identitet.

Dekorer kontoret i tråd med virksomhetens online profil
Hvis du arbeider med PR, reklame og markedsføring på nettet, så har du selvfølgelig fullstendig styr på det grafisk utrykket, og formidling via de forskjellige online kanaler. Et flott visuelt uttrykk, er noe av det første nye kunder ser, og kan derfor være en vinn eller forsvinn situasjon, for virksomheten. Det er derfor viktig å bruke tid på den visuelle profil, sånn at potensielle nye kunder får et positivt inntrykk allerede ved første møte.

Hvis du har en klar visuell profil online, så er det en god ide å ta denne profil, med i dekoreringen av kontoret. En helhetlig, og gjennomført visuelle profil av virksomheten, er med på å skape et bilde av en seriøs, og profesjonell arbeidsplass. Et godt sted å starte, er i fargevalget. Det kan være det visuelle uttrykket, er bygget opp rundt noen bestemte farger? Hvis dette er tilfellet, er det en god ide å la fargene gå igjen på kontoret. Kanskje en vegg skal males i en bestemt farge, eller noen av møblene, skal være i virksomhetens farger?

SJEKK OGSÅ:  Channable kjøper opp WakeupData

Selv om virksomheten ikke er forbundet med bruk av uniform, så er det alltid godt å overveie hva slags arbeidsmiljø man ønsker, og hva for en kleskode man har, på kontoret.

En annen måte å skape en tydelig visuell identitet, er ved å bruke forskjellige former for veggdekorasjon. Hva som henger på veggen, kan ha stor betydning for hvordan kundene dine oppfatter virksomheten, det skal derfor ikke være et eller annet tilfeldig bilde på veggen. En nøye utvalgt veggdekorasjon, kan være med på å understøtte virksomhetens budskap, og påvirke hvordan kunder, og medarbeidere, tenker om virksomheten.

Bruk veggdekorasjon til å skape en visuell identitet
Hvis du arbeider med kommunikasjon og PR, så er det selvfølgelig betydningsfullt hva du har på veggen. Som sagt, er det en god ide, å la den online visuelle identiteten gå igjen i kontorlandskapet. Det kan også være du skal fremvise noe av kontoret online, for å understøtte profesjonalismen til virksomheten.

SJEKK OGSÅ:  Fellesforbundet lanserer tariffbedrifter.no

Det er mange muligheter for å dekorere kontoret. Det kan være det passer inn med wallstickers med motiverende sitater på veggen, eller kunstplakater av bestemte kunstnere som virksomheten identifiserer seg med. Uansett, hva du ønsker, så er det mulig å finne et visuelt uttrykk som passer din virksomhet. Hvis du har bruk for inspirasjon til hvilke plakater, wallstickers, foto tapet eller lignende, som passer til din virksomhet, så kan du se et stort utvalg av veggdekorasjoner på Sohu-shop.no.

For deg som arbeider hjemmefra
Hvis du er selvstendig, og arbeider online hjemmefra, så er det også viktig å skape inspirerende og profesjonelle rammer.

På hjemmekontoret kan veggdekorasjonen være med til å skape motivasjon, hvor man blir inspirert til å arbeide videre, av den visuelle identiteten som man har skapt.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.