Elsykkel eller el-sparkesykkel?

Vi nordmenn er store fans av elektriske hjelpemidler som kjøkkenredskaper, husholdningsapparater og så videre men vi er også storkjøpere av gadgets. Så lenge det er elektrisk er det interessant, uansett strømpris, virker det som.

Det samme gjelder elbiler.

Elbiler er faktisk nå så populært at det er er ventelister på å få levert bestilte elbiler. Og det ser nå ut som det blir ventelister på elbiler også i 2019.

Men det er ikke bare bilene som har blitt elektriske, nå har også sykler og sparkesykler blitt elektriske, og som elbilene har også elsykler og el-sparkesykler blitt kjempepopulære i Norge.

Så om du tenker å hive deg på denne bølgen også, bør du sikkert vurdere hva som er det rette valget for deg: elsykkel eller el-sparkesykkel.

Om du eller har brukt sykkel tidligere, eller kunne tenkt deg å begynne å sykle, kanskje til og fra byen, eller til og fra jobb er en rimelig elsykkel sikkert tingen for deg. Elsyklene koster fra noen tusenlapper for de enkel modellene og oppover for elsykler som er laget for lange turer og kupert terreng.

Men om du bare skal komme deg raskt frem og tilbake i nabolaget eller bykjernen er sikkert en el-sparkesykkel det beste alternativet. El-sparkesyklene er forresten utrolig rimelige og tar liten plass så dem er kjempepraktiske å ha med seg på skolen eller jobben.