En god krigsfilm er ikke å forakte!

Det er ikke mange ting som får oss til å føle like mye som en god krigsfilm gjør. Det er noe med krig, død og folk som ofrer seg for noe som de tror er mer verdt enn dem selv som påvirker oss.

Uansett hva man føler om krigen så er det fortsatt mennesker involvert, og selv en som blir sett på en fiende kan vekke sympati i oss, om filmen er godt nok laget. Om du har sett slutten av serien «Band of Brothers» så vet du hva vi prater om. Hos Blockbuster får du et godt og bredt utvalg av krigsfilmer, som du enten kan leie eller kjøpe.

Du får en umiddelbar tilgang, og du får en historielekse samtidig. Spesielt om filmen er godt laget og basert på ekte hendelser. Sånn sett kan en krigsfilm være like viktig som en bok om krigshistorie, bare kondensert til et par timers underholdning.

Utvalget hos Blockbuster
Det første en er ute etter når en får lyst på en spesifikk sjanger av film, er at siden man ser på har et stort utvalg. Det er viktig fordi det hindrer problemer om man har sett mange film før, da utvalget er stort. Uansett, så er mye av poenget med å se en film at man skal føle noe, enten glede, humoren i filmen eller sorg. Og med en krigsfilm får en alle disse tre tingene i tillegg til at man blir underholdt.

Og om du tror det er bare Hollywood-filmer du kan se så tar du feil. Det er en grunn til at Hollywood har blitt så stort som det har, men også andre land produserer krigsfilmer som du bør se. Og går du igjennom utvalget hos Blockbuster og ser hva slags krigsfilmer de har så kommer du til å bli fristet til å sette i gang en film med en gang.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.