En nydelig sørafrikansk safari

Sør-Afrika regnes som et av de beste stedene i Afrika for å planlegge en ferie. Ikke bare har Sør-Afrika den beste infrastrukturen på kontinentet, men fordi det ligger langt sør nok, har det også fire sesonger.

Det som gjør Sør-Afrikas fire årstider enda mer fascinerende, er at fordi den ligger på den sørlige halvkule, er årstidene det motsatte av vår, noe som betyr at de feirer julen ved å surfe og ha en utendørs grill.

Dette betyr at du kan reise til Sør-Afrika hvis du bare kjedet deg med sesongen du gikk gjennom for øyeblikket og visste at det ville være nøyaktig motsatt der.

En av de mest berømte attraksjonene i Sør-Afrika foruten den vakre surfescenen er safariene. Når du ser på en dokumentar om dyrelivet på den afrikanske savannen, er det mest sannsynlig at de filmet det i Sør-Afrika.

SJEKK OGSÅ:  Tidligere Google-ansatt går til Solibo

Sør-Afrika er i stand til å kombinere mangfoldet av dyreliv det har med den etablerte reiselivsinfrastrukturen den allerede har for å gi ferierende en nesten magisk opplevelse.

Slapp av i ferien din!
Bare lene deg tilbake og tenk deg å dra på en safaribil og kunne berøre sjiraffer og antiloper akkurat der i sitt naturlige miljø, eller kjøre rundt i en lukket jeep og se på virkelige liv og geparder som jager byttedyr og samhandler med sitt naturlige miljø.

Etter at du har dratt på en slik tur, vil du ikke ønske å besøke en dyrehage, fordi spenningen ikke en gang ville komme nær.

SJEKK OGSÅ:  Ny Galaxy Book4-serie

Det er ikke bare safarier som fascinerer folk om Sør-Afrika. Nesten like ved disse naturreservatene er noen av de beste vinmarkene i verden. De fleste vet ikke dette, men det er deler av Sør-Afrika som har et klima som tilsvarer Middelhavet, noe som gjør det ideelt for vinproduksjon.

Sør-Afrika er virkelig et land med mange overraskelser!


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.