Erling Braut Haaland i ny EA FC 24 reklamevideo

Nylig ble det offentliggjort at norske Erling Braut Haaland i fotballklubben Manchester City blir forsidestjerne for det splitter nye fotballspillet EA SPORTS FC 24.

I den forbindelse har EA SPORTS laget en reklamefilm og i reklamen finner vi flere nasjonalskatter fra Norge, bl.a. en vakker perle fra Nordland: flotte Henningsvær i Lofoten.

– Enhver fotballspiller drømmer om å bli forsidestjerne. Jeg er stolt av å spille en så stor rolle i lanseringen av en ny æra av det verdensledende fotballspillet EA SPORTS FC. Den første gangen jeg holdt coveret i egne hender, var min første reaksjon – tenk deg om jeg kunne vist dette til meg selv for ti år siden, sier Erling Haaland.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.