Få deg en IT-sertifisering online

Får å få mange ulike stillinger eller sertifiseringer trenger man forkunnskaper og profesjonell online trening. Spesielt innen IT-bransjen er det flere og flere som innehar en eller flere sertifiseringer, og kravene øker.

IT kurs og sertifiseringer gir folk ferdigheter og kompetanse nødvendig til å utnytte teknologi og er viktig for å sikre din karriere eller forretning suksess. Men da trenger du veiledning og råd på veien.

Og profesjonell veiledning får du hos SPOTO. Forkortelsen SPOTO står for Service, Professional, Outstanding, Teamwork og Obtain. Med andre ord: hvordan du med hjelp kan få profesjonell sertifisering på nett.

SPOTO ble etablert i 2003 og har fokusert på online IT sertifisering trening i 17 år. Her er noen av sertifiseringene du kan få hos SPOTO:

  • Amazon AWS
  • Cisco CCNA
  • Cisco CCNP
  • Cisco CCIE
  • Microsoft Azure
  • Python PCAP

Dette er ekte sertifiseringen, du får trening i hvordan du består en reell eksamen og hele treningen og all veiledning kan du gjøre hjemmefra via internett. Du kan til og med at en PMP mock test, det vil si en prøvetest før du tar en eksamen.

Du kan også ta en PMP test, PMP er Project Management Professional. Dette sertifikatet, leveres av Project Management Association og er anerkjent som en profesjonell standard i prosjektledelsesindustrien over hele verden. PMP-sertifiseringseksamen krever vanligvis opplæring og forberedelse for de mest erfarne prosjektledere.

Nå kan du ta en PMP sertifisering hos SPOTO.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.