Få suksess med din egen matblogg

Mange av oss bruker masse tid i kjøkkenet, hvor vi gleder familie og venner med velsmakende måltider. Ofte deler vi våre gastronomiske kreasjoner på forskjellige bildetjenester, med familie og venner.

Men kanskje var det på tide å dele ens kulinariske kunstverker med resten av verden? Få inspirasjon til å starte din egen matblogg her.

Gjør drøm til virkelighet
Hvis din store drøm er å lage en matblogg, er starten av et nytt tiår en gylden mulighet til å gjøre drømmer om til virkelighet. Det kan være du allerede har innrettet kjøkkenet med det nyeste og beste utstyret som finnes på markedet? Kanskje du bruker timer på å anrette enhver rett etter alle kunstens regler?

Leser du blogger og tenker at det kunne jeg ha gjort enda bedre? Hvis dette er tilfellet, så er det bare med å komme i gang med din egen blogg.

Det er en god ide å begynne i det små, og så stille og rolig utvikle bloggen til å bli en blogg, som folk ikke kan unngå å legge merke til. Det finnes flere eksempler på engasjerte matelskere med lidenskap for mat, som har laget blogg, og nå lever det søte liv, av inntekter fra den selv samme blogg. Det er akkurat det du også skal gjøre!

Hvordan komme jeg i gang?
Først og fremst skal du lage en plan, og overveie hvor mye tid og penger du skal legge i bloggen. Det er viktig å være oppmerksom på at det faktisk tar tid og krefter, hvis du skal starte en suksessfull blogg opp fra starten. Det kan være en god ide å snakke med noen som har prøvet det før, og se om du kan få noen gode råd.

Det er også en god ide å finne en nisje, eller en vinkel som gjør din blogg spesiell. Har du interesse for vegetarisk mat? Vegansk? Er det barnefamiliene du skal fokusere på? Finn ut av hva som er din største interesse, og start der. Du kan alltid bygge videre på konseptet senere.

Du skal også få laget en blogg med fokus på lekkert design, gode tekster og fine bilder. Her kan det igjen være en god ide, med tips og ideer fra andre. Husk også å bruke andre sosiale plattformer aktivt, da du har større sjanser for å nå ut til flere.

Det er følgerne du med tiden skal tjene penger på, det er derfor viktig at du interagerer sammen med dem, åpner opp for dialog og er tilgjengelig. Dette krever tid, men hvis du skal få gang i annonserings inntektene, så er antallet av følgere alfa og omega for fremtidig suksess.

Få pengene til å vokse
Når du begynner å kunne tjene penger på bloggen, så kan det være du skal gå planken ut, og bli selvstendig virksomhetsdrivende på heltid. Når du er kommet så langt, er det på tide å tenke på investeringer. Du kan nemlig få pengene til å vokse hurtigere, ved å plassere noen av dem i fornuftige investeringer. Det kan være du skal rådføre deg med en investeringsrådgiver, men du kan også finne alle nødvendige informasjoner online.

En spennende investeringsmulighet, er å investere i kryptovaluta, også kalt digital valuta. Hvis dette er nytt for deg, så kan du med fordel benytte deg av en investeringsrobot, som investerer pengene dine. Her kan du lese en anmeldelse av investeringsroboten Bitcoin Era. Du kan også se et eksempel på influensere, her


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.