Få trafikk med Bedriftsbasen.no

Alle som har en nettside, enten det er en blogg, nettbutikk eller en nettside for en bedrift eller organisasjon, ønsker å få mest mulig trafikk til nettsiden. Trafikk, eller besøkende, på nettsiden betyr at man kan får mer oppmerksomhet om sitt budskap, få flere kunder og øke verdien av nettsiden og merkevaren.

Det er mange nettsider i Norge og konkurransen er hard mellom alle aktørene. Alle som har en nettside og bruker derfor tid, penger og ressurser på å generere interesse og trafikk til nettsiden. Metodene man bruker innen online markedsføring er mange men i de fleste tilfeller ønsker man til syvende å sist at potensielle kunder skal besøke nettsiden eller nettbutikken.

Det er grunnleggende for alle som har nettsider å være synlig der kundene er, det vil si at man er oppført i populære startsider og søketjenester. Og en av de mest populære søketjenestene i Norge er Bedriftsbasen.no.

Bedriftsbasen.no er en søketjeneste der brukerne søker etter norske leverandører og butikker der de kan kjøpe varer og tjenester. Søketjenesten har mange kategorier, eller bransjer, som nettsidene er sortert etter.

Her er noen av bransjene på Bedriftsbasen.no:

Bransjene, eller kategoriene, er videre sortert i flere underkategorier som for eksempel stillingsannonser, klesbutikker og boligmeglere. Men man kan også finne nettsider og nettbutikker til norske bedrifter sortert etter geografisk beliggenhet.

De 3 største fylkene i Norge er:

Alle de 19 fylkene i Norge er selvsagt representert i Bedriftsbasen.no og alle nettsidene i søketjenesten er sortert etter fylkene i landsdelene i Norge. Men det viktigste for de fleste nettside eiere er hvor mye trafikk man kan få ved å registrere nettsiden på Bedriftsbasen.no.

Bedriftsbasen.no trafikk
Bedriftsbasen.no er et kjent norske merkenavn og nettsiden har høy trafikk. Når man skal vurdere trafikk er det best å bruke nøytral informasjon og rangeringer. Her er rangeringene for Bedriftsbasen.no:

Som man ser er Bedriftsbasen.no blandt de mest besøkte nettsidene i landet og har vært det i mange år, ifølge noen av rangeringene er trafikken på samme nivå som Yahoo og andre internasjonalt kjente nettsider. Så det er åpenbart verdifullt for en bedrift å være synlig der basert på direkte trafikk alene.

Søkemotorvennlige linker
En viktig forskjell på Bedriftsbasen.no og andre søketjenester og nettkataloger at man har søkemotorvennlige linker. Dermed kan nettsiden eller nettbutikken din også få bedre rangeringer i søkemotorer som Google, Yahoo og Bing. Bedriftsbasen.no har 2-300.000 inngående linker så effekten i søkeresultatene kan være veldig gunstige.

Hvordan registrere din nettside
Når du registrerer din nettside velger man først en bransje, det er viktig å velge den bransjen som passer best for å få mest mulig uttelling av oppføringen.

La oss si at du skal registrere nettsiden til et advokatfirma. Først velger du kategorien advokater og jurister. Så velger du beliggenhet, for eksempel Oslo.

Så fyller du ut feltene for nettsiden din og klikker «Legg til». Til slutt fyller du ut betalingsinformasjonen din og du er ferdig.

Etter registreringen din vil din nettside være synlig i kategorien advokater og jurister i Oslo.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.