Facebook markedsføring tips

Markedsføring på internett gir mange muligheter, også markedsføring på sosiale nettverk som Facebook.com. Man kan nå sin målgruppe på en direkte og kostnadseffektiv måte.

Facebook er så viktig at det nå er grunnleggende for en bedrift eller nettbutikk å ha en Facebook side. Om en bedrift eller organisasjon ikke har en Facebook kan det lett bli sett på som useriøst hos publikum og potensielle kunder. Man kan markedsføre en nettside, budskap, produkter og tjenester på Facebook enten gratis eller ved å kjøpe Facebook annonser.

Du kan bruke Facebook.com til å markedsføre din nettbutikk, nettside eller blogg, du kan også bruke Facebook til å spre linker til Twitter og Instagram oppdateringer.

For å bruke Facebook for markedsføring er det noen enkle trinn du må gjennomføre:

  • Registrer deg som privat bruker
  • Legg til venner
  • Lag en Facebook side
  • Inviter dine venner til å like siden
  • Dele innhold som dine fans vil like
  • Be dine fans dele postene med sine Facebook venner

Du kan også kjøpe Facebook annonser for å generere trafikk til din nettside eller kunder til din nettbutikk. Du kan også promotere din Facebook side eller selge direkte via Facebook.

Nettsiden Tjenpengeronline.no har nyttige tips om Facebook markedsføring, du vil også finne linker til nyttige verktøy for å få mer effekt av din markedsføring innsats.

Nettbutikken har også raske og rimelige metoder for bedre Facebook markedsføring.

 


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.