Slik får du kredittkort på dagen

I dagens samfunn blir det mer og mer sjeldent å gå rundt med papirpenger og mynter i lommeboken, det mest praktiske er betalingskort og kredittkort. Og innen kredittkort er utvalgt blitt ganske bra i Norge, man har mange som tilbyr ulike kredittkort, og konkurransen blant kredittkort tilbyderne gjør at mange kredittkort selskap strekker seg langt for å få brukere.

Den økte konkurransen i kredittkortmarkedet kan du som kunde benytte deg av og velge det kredittkortet som er best for deg, som gir deg flest fordeler og lavest mulig rente.

Saken er nemlig at det er forskjell på kredittkortene, enkelte kredittkort har faktisk ingen gebyrer i det hele tatt. Andre kredittkort gir deg gratis reiseforsikring, rabatter i nettbutikker og butikker. Ja enkelte kredittkort gir deg faktisk helt gratis kreditt i opptil 50 eller 60 dager. Det er jammen ikke ille å være kredittkort bruker i Norge med andre ord.

Men som sagt, det avhenger av at man velger rett kredittkort. Det er nemlig noen få kredittkort som rett og slett ikke er noe særlige, du bør faktisk bytte for å få det et bedre kredittkort.

Uansett om du ønsker bytte kredittkort eller ikke, kan det også være lurt og ha et ekstra kredittkort. Det er en ekstra sikkerhet når man reiser og det er praktisk for å gjøre økonomien mer fleksibel. Om det er møbelsalg og du kan spare penger på å slå til nå istedenfor å kjøpe møblene mye dyrere senere er det utrolig flott met et kredittkort.

Nå bruker prosessen med å søke, få godkjent søknaden og så selve kredittkortet å være ganske kjedsommelig, dette kan ta mange, mange dager og det virker jo litt unødvendig. Banker tilbyr lån på dagen, så hvorfor skulle det ikke være mulig å få et kredittkort på dagen?

CompareKing.no som er ledende innen sammenligning innen lån og kredittkort tilbyr faktisk folk kredittkort på dagen. Man fyller ut et skjema på nett og i løpet av noen timer, ofte noen minutter kan du få innvilget et kredittkort. Det er ganske kjapt.

Du får da et kredittkort med opptil 100.000 kroner i kredittgrense og utrolig nok 50 dager gratis kreditt.

Slettes ikke ille for noen minutters innsats på nettet, eller hva?


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.