Fem råkule slotmaskiner

Det kommer stadig nye spilleautomater og slotmaskiner fra dyktige spillutviklere, samtidig som nye spillutviklere også kommer på markedet. Det fins derfor et hav av ulike spill å velge mellom, men det er likevel noen spill som er langt mer populære enn andre.

Har man en bra storyline og et godt og fengende konsept kan man fort skaffe seg trofaste kunder. Her går jeg gjennom fem av de mest populære slotmaskinene og hvorfor de har slått så godt an hos casinospillere.

Book of Dead
I denne spillautomaten følger man eventyreren Jack Wilde til det gamle Egypt for å finne de avdødes bøker som åpner opp portalen til den egyptiske underverdenen. Med utmerket grafikk, hvor du befinner deg inni de gamle egyptiske pyramidene, vil du fort få følelsen av å være midt i det gamle Egypt, mens du spiller deg frem til bonus og store gevinster.

Alle de klassiske symbolene 10, J, Q, K og A er med på å gi deg gevinst og er designet i farger og stil som passer utmerket til temaet. For å virkelig gi deg følelsen av egyptisk mystikk har du bonussymbolene Farao, Anubis, Horu’s falk og de gamle bøkene med de klassiske skarabé avbildningene.

Starburst
Fra Egypt til verdensrommet. I Starburst spiller du om fargerike stjerner og edelstener i en fargerik og morsom slotmaskin. Automaten har fem hjul og tre rader å spille på og bruker de klassiske syver og bar symbolene, i tillegg til edelstenene for å oppnå kombinasjoner som gir gevinst.

Wild-symbolet er de regnbuefargede stjernene som hjelper deg å vinne de store premiene og lyser opp skjermen ved gevinst.

Gonzo’s Quest
Denne slotmaskinen lar deg bli med gullgraveren Gonzo på jakt etter Eldorado – byen av gull. På veien kan du vinne gode bonuser og premier, og er du riktig heldig kan du finne gullbyen og vinne automatens største pengepremie.

Automaten kan by på en god storyline og fantastisk grafikk og animasjoner, og Gonzo vil følge deg hele veien til topps.

Fire Joker
Som vanlig må man ha med et klassisk jokerspill på listen over populære spill. Fire Joker er enkelt å både spille og forstå, men samtidig utrolig underholdene. Med de klassiske fruktsymbolene minner automaten mye om de tradisjonelle spilleautomatene, men jokersymbolene, multiplikatorhjul og flammende re-spinn gjør Fire Joker ekstra spennende.

Designet og grafikken er i tillegg enkel, elegant og imponerende og kan by på en utrolig underholdene spillopplevelse.

Mustang Gold
Satt til det amerikanske ville vesten er Mustang Gold et spill for alle som er fascinert av cowboyer, revolvere og galopperende hester. Grafikken og musikken er også med på å gi deg følelsen av at du er midt i den velkjente verdenen av cowboyer som rir gjennom Amerikas vidstrakte ørkener og sletter på hesteryggen.

Som spiller vil du derimot slippe å bekymre deg for skurker med revolvere og kan ri rett mot solnedgangen og de største gevinstene gjennom å spinne hjulene på automaten. Selv kan du sitte komfortabelt i din egen sofa og telle gevinsten.