Fiks flytting og lagring på nett

Å flytte alle eiendelene sine fra en plass til en annen, og kanskje ha et lager for alle eller noen av tingene kan være nødvendig i enkelte tilfeller, for eksempel ved samlivsbrudd, eller at man flytter til ny skole eller ny jobb. Eller kanskje man skal flytte sammen med noen.

Uansett, det å organisere flyttingen er ofte kaotisk. De aller fleste er gjerne helt utslitt av bare det å organisere alt det andre utenom selve flyttingen som adresseendring, nett, strøm, og alt mulig annet.

Selve pakkingen kan være slitsom, men det er som regel smart å pakke tingene sine selv, da kan man sortere tingene og kanskje kvitte seg med klær, gjenstander og annet man ikke trenger.

Med det å bære tunge mølbler, laste dem opp på tilhengere eller flyttebiler. Og etter å ha lastet alle tingene, etterpå bære alt på plass i et lager eller den nye plassen man skal bo, er en ekstremt slitsom opplevelse.

Men det finnes faktisk løsninger som ikke krever at du organiserer en amatørmessig dugnad over flere dager der alle eiendelene dine ikke er dekket av forsikring. Løsningen heter Boxi Minilager som du finner på Boximinilager.no.

Man bare bestiller flyttingen på nettet, og Boxi tar seg av resten. Enklere blir det ikke.

Boxi henter møbler og innbo hjemme hos deg, lagrer tingene trygt i et moderne minilager og leverer tingene til deg når du ønsker.

Tingene dine er forsikret og lagrene tempererte, så om du trenger hjelp med flytting og lagring, bør du sjekke ut Boxi Minilager.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.