Finn ditt nye baderom på nett

Et baderom er mer enn bare en vask, dusj og et toalett. Et baderom trenger baderomsmøbler som underskap til vasken og speil. Og dusjen trenger dusjvegger eller dusjkabinett. Dessuten har toalettene utviklet seg de seneste årene med nye finesser.

Til og med kvaliteten på selve glasuren er viktig. Ifö Clean for eksempel er en rengjøringsvennlig glasur som forsegler de mikroskopiske porene som oppstår i porselenet. Resultatet er en ekstra hard og glatt overflate som motstår smuss og slitasje bedre og som gjør porselent enda enklere å rengjøre.

I tillegg til de grunnleggende baderomsmøblene er det mange som ønsker badekar, bideer eller urinaler. Utvalget er en ting, en annen ting er utseendet. Å ha et moderne design på baderommet har blitt et must for de fleste nordmenn, det er fordi baderommet er et viktig rom.

Ikke bare for trivselen i boligen, men det er også snakk om verdi. Et pent baderom med høy standard øker salgsverdien på en bolig, så til og med en enkel oppussing av baderommet kan øke verdien av en bolig betraktelig.

Dermed er baderommet en fornuftig investering, også økonomisk.

Mange besøker ofte nærmeste baderomsbutikk eller rørlegger for å få inspirasjon til baderommet sitt, men hva med å starte letingen på nett?

Ifö er den ledende på baderom i Skandinavia og har forhandlere over hele landet. Når du velger Ifö vet du at du får et tidløst bad med røtter i den skandinaviske formgivningstradisjonen. På nettsiden finner du det meste innen baderomsmøbler og baderomsprodukter. Bare se på det enorme utvalget av dusjer.

Det gjør det enkelt for deg som forbruker å finne et moderne design som passer badet ditt. Du finner også din nærmeste forhandler på nettsiden.

Ifö produserer selvsagt kvalitet, men selskapet er også kjent for stilig design så her vil du garantert finne flotte møbler og produkter til baderommet som vil falle i smak.