Her finner du gratis pengespill

Den store gladnyheten til alle norske spill-entusiaster er at det er fullt mulig å spille gratis pengespill på internett. Det finnes mange spilloperatører som byr på slike tilbud. De gjelder for alle slags forskjellige spilltyper, og mange gir deg sjansen til å vinne ekte pengepremier – uten å risikere ett øre av egne penger!
Hvordan du drar nytte av slike tilbud varierer voldsomt. Det gjør også gjeldende vilkår.

I denne artikkelen beskriver vi en del muligheter som finnes for å hygge seg med gratis pengespill. Les videre – du har jo ingenting å tape!

Du kan spille gratis pengespill på nettet
La oss ta det første først: det er selvsagt fullt mulig å spille gratis pengespill på nettet. Dette gir alle som er nysgjerrige på denne formen for underholdning en sjanse til å prøve uten at det koster dem noe som helst.

Ved å prøvekjøre pengespill på nettet kan man altså slå fast hvorvidt dette er noe som faller i smak før man forplikter seg til å satse penger. Man kan også innkassere virkelig store pengepremier med profittmargin på 100%!

Det som er viktig å påpeke er at denne typen tilbud gjelder for alle former for pengespill. Det er altså ikke slik at gratis spilling er forbeholdt enkelte sjangere. Alle som vil spille om penger kan gjøre det gratis på nettet – uavhengig av spilltype. Og hvem har vel noe imot gratis penger for å spille?

Du kan få gratis runder på utvalgte spill
En veldig populær form for tilbud om gratis spilling på nettet består av gratis runder som gjelder for utvalgte spill.

For eksempel kan en spillside lokke med et bestemt antall runder på et populært spill i gave for nye medlemmer.

Det vil si at du kan motta en fastsatt mengde gratis runder så snart du åpner konto – uten å sette inn penger. Ofte vil man kunne motta 20 – 100 gratis runder ved å nyte godt av et slikt tilbud.

Gratisrunder kan det også være å hente når man setter inn penger på en ny konto hos en online spilloperatør. Da kan antallet være langt større – helt opptil mangfoldige hundre stykker.

Du kan få gratis spillekreditt på nettet
En annen form for gratis spilling består i at en spillside gir sine medlemmer spillekreditt. Den kan de bruke på selskapets utvalg av spill – ikke kun på et bestemt spill slik som i eksempelet overfor.

Gratis spillekreditt vil man som regel kunne innkassere når man setter inn penger på kontoen. Da vil spilleselskapet plusse på en prosentandel av innskuddssummen. Denne prosentandelen er i mange tilfeller på 100 – altså dobles saldoen din!

Denne typen tilbud har alltid en øvre grense. Den kan være helt oppe i 25 000 kr, så her er det mye gratis spenning og moro å hente!

Med gratis spillekreditt kan du spille som du vil. Du nyter full frihet, og kan kose deg med det gjeldende selskapets utvalg av pengespill. Dette utgjør en uovertruffen sjanse til å spille og vinne gratis på nettet. Selv om man altså i nesten alle tilfeller må sette inn penger for å motta gratis spillekreditt finnes det unntak.

Hos enkelte spillsider kan man nemlig motta en slik godbit kun ved å melde seg inn. Det vil da være snakk om langt mer beskjedne summer. Som regel en plass mellom 50 kr og 200 kr.

Vær obs på at det ofte gjelder vilkår for gratis pengespill
Selv om du vinner ordentlige pengepremier også når du spiller gratis gjelder det en del vilkår du bør merke deg. Spilleselskapene gir deg sjansen til å spille gratis fordi de vil ha deg som kunde. Altså er formålet med slike tilbud å få deg til å hygge deg med deres tilbud – ikke stikke pengene i lomma og gå din vei!

Av den årsak forplikter du deg til å spille for en viss pengesum når du takker ja til et slikt tilbud. For eksempel kan et selskap kreve at du omsetter for 20-40 ganger verdien av en slump gratis spillekreditt du mottar.

Tidsbegrensninger finnes også. Som regel må du benytte deg av gratis pengespilling innenfor en tidsfrist før tilbudet utløper.

Du kan prøvespille alle slags spill gratis
Husk at du alltid kan spille helt gratis på nettet uten engang å åpne konto. Det gjør du ved å dra nytte av prøvespilling. Dette går ut på at de fleste spilleselskapene på nettet holder dørene åpne for alle og enhver. Vi kan stikke innom siden og spille bare på moro.

Mens du spiller på denne måten ligger kun liksompenger i potten. Det medfører at det ikke er noen penger å vinne. Men det er morsomt og underholdende uansett.

Det er også lærerikt. Selvsagt er det klokt å stille forberedt når du satser egne penger på nettet. Så hvorfor ikke varme opp og lære seg triksene helt gratis, uten risiko?

Gratis prøvespill er populært både blant nykommere og ringrever som aldri risikerer penger på et nytt spill uten å prøve gratis først!


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.