Fjordkrafts mobilkunder er over i Telias 5G-nett

Selskapene inngikk avtale og et langsiktig samarbeid rett før jul, og nå er nesten alle Fjordkrafts mobilkunder flyttet over i Telias ledende 5G-nett.

– Vi er veldig stolte over og glade for at en så stor aktør har valgt oss for sine kunder, og det er veldig hyggelig å kunne ønske Fjordkrafts mobilkunder velkommen til vårt mobilnett. De er nå godt om bord, og bare noen få kunder gjenstår før alle er migrert, forteller Stein-Erik Vellan, administrerende direktør i Telia Norge.

Avtalen mellom strømselskapet og Telia innebærer at Fjordkrafts mobilkunder flyttes over til Telias mobilnett i løpet av inneværende kvartal. Det er samtidig opprettet et nytt selskap, Fjordkraft Mobil AS, hvor Fjordkraft AS eier 61 prosent og Telia 39 prosent.

En forbedring som vil tjene kundene

Allerede nå har ni av ti nordmenn tilgang til 5G fra Telia, og dette inkluderer selvfølgelig også mobilkundene som kommer fra Fjordkraft.

– Fjordkraft Mobil har siden starten i 2017 markert seg som en attraktiv utfordrer i mobilbransjen, med prisvinnende kundeservice og ekstra gode priser til de som også er strømkunder. Samarbeidet med Telia, som har ett av verdens beste nett og er ledende på 5G-utbygging, gir oss enda større konkurransekraft, noe som vil komme både eksisterende og nye kunder til gode. Nettbyttet er en stor milepæl for oss og vi gleder oss til fortsettelsen, sier Chris Næss, daglig leder i Fjordkraft Mobil.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.