GNP Energy – Billig nordisk strøm

GNP Energy er en ung og fremadstormende strømleverandør. Selskapet er norsk og har sitt hovedkontor i Sandefjord, hvor det sitter 27 dedikerte medarbeidere. Det er ikke snakk om en regional strømleverandør.

Ambisjonen er å kunne tilby billig nordisk strøm til alle norske fylker. GNP Energy er allerede internasjonale og leverer i dag strøm til Danmark, Sverige og Finland, i tillegg til Norge.

Erfarent og uavhengig
Selv om GNP Energy er ungt, så er det også fylt med erfaring. Mange har lang fartstid innenfor kraftbransjen og kundeservice. Fokuset er å bygge en sterk merkevare, med sterke kundeforhold, forutsigbar pris og den beste kundeservicen i landet.

GNP Energy er en uavhengig kraftleverandør, og har verken statlige eller kommunale eierinteresser eller eget strømnett. Selskapet er i dag et av markedets aller sterkeste utfordrere til de allerede eksisterende gigantene. Du kan klikke her for mer informasjon om GNP Energy.

Strøm til både private og bedrifter
GNP Energy henvender seg både til private og til bedrifter.

For private tilbys fire hovedpakker – alle tilpasset ulike behov. Disse pakkene er Leilighetspakka, Huspakka, Hyttepakka og Folkepakka.

For private
Leilighetspakka er typisk for den som gjerne vil vite hva han eller hun har å rutte med i tiden fremover. Her får man kontroll på utgiftene, og pakka inkluderer et årlig strømforbruk på 12.000 kWh.

Hvis du velger Huspakka, så får du inkludert hele 25.000 kWh i året. Hyttepakka henvender seg typisk til den som ikke bor fast på hytta året rundt, og som kan nøyes med et årlig forbruk på 10.000 kWh. Til gjengjeld er det ingen bindingstid på Hyttepakka, med mindre annet er avtalt.

Folkepakka er for folket, og det er en god strømavtale som demper prissvingninger, og som samtidig unngår pristopper. Folkepakka har ingen bindingstid og pakken gir deg strøm til forvaltningspris.

For bedrifter
GNP Energy har flere tilbud til bedrifter. Du kan for eksempel velge Flytende pris. Her er det ingen bindingstid og du følger svingningene på markedet. Marked-avtalen følger den månedlige spotprisen, og det er heller ingen bindingstid. Hvis du velger Handelspakken unngår du ubehagelige overraskelser. Her får du strøm til forvaltningspris, og du får dessuten en garantipris de første 3 månedene.

Til sist er det Optimal-pakken. Den er skreddersydd til deg og din bedrift. Her får du strøm til forvaltningspris, en avtaletid som gjør prisen forutsigbar, samt et pristak som fjerner pristoppene. Det eneste du skal gjøre er å kontakte GNP Energy og få laget en avtale.

For å holde deg oppdatert om GNP Energy, så kan du lese mer om GNP Energy på nettsiden deres.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.