Gode nettsider om helse

Hadde man symptomer eller sykdommer før i tiden, hadde man leksikon i bokhylla så man kunne lese om medisiner og behandlinger. Og man hadde bedre kontakt med leger og helsevesenet slik at man kunne be om informasjon og råd om behandlinger og medisiner.

Nå for tiden begynner man å søke på nettet med det samme man føler seg litt uvel. Man søker etter symptomer, behandlinger og medisiner på alle mulige nettsider som kan hjelpe deg med å identifisere plagene, finne passende diagnoser og behandlinger for å bli frisk igjen.

Problemet er at når man er syk, føler man seg dårlig eller kanskje til og med tiden er viktig, så har man ikke anledning til å bruke timesvis på å lete i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo. Da ønsker man rett informasjon og gode forklaringer på hvordan helsen kan bli bra igjen.

Nettkatalogen BedriftsGuiden.no har en oversikt over gode nettsider innen helse og velvære. Der finner du nettsider innen medisiner, leger, tannleger og mye mer.

Søketjenesten Bedriftsbasen.no har også mange nettsider innen helse og velvære fra alle fylkene i hele landet. Oversikten til Bedriftsbasen.no er ganske stor og omfatter bl.a.:

Om du søker nettsider med informasjon bør du sjekke emnekatalogen Lenkeguiden.no som har en imponerende samling med linker til gode nettsider innen helse.

Om du ønker mer utfyllende informasjon eller kanskje er plaget med en lite kjent eller omtalt lidelse eller symptom kan du finne mye nyttig informasjon i den internasjonale nettkatalogen Three Link Directory som har mange nettsider innen helse i kategorien health.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.