Gode nettsider for reiser

Det er flere nettsider for folk som vil reise enn det er reisemål. Enten du leter etter en spesifikk destinasjon for en jobbreise eller et feriemål starter dagens turforberedelser alltid på nettet.

Man søker gjerne etter ulike reisemål mens man vurderer de forskjellige feriestedene opp mot hverandre. Og man leter kanskje etter litt inspirasjon for å finne nye og spennende steder man kan besøke. Om du søker etter gode nettsider for reiser i Norge bør du starte letingen på Bedriftsbasen.no.

Søketjenesten Bedriftsbasen.no har en egen kategori for norske bedrifter og nettsider innen ferie og fritid. Dessuten er det mange andre kategorier under denne bransjen som for eksempel:

Selvsagt kan du sortere alle nettsidene geografisk fylkesvis fra ferie og reise i Finnmark i nord til ferie og reise i Vest-Agder i sør. Og du kan selvsagt søke direkte etter kommune eller sted om du ønsker det.

Men kanskje er ikke en ferie eller reise i Norge det du er på jakt etter? Da er nettkatalogen BedriftsGuiden.no mer praktisk for å hjelpe deg finne nettsider for flybilletter, hotell og alt mulig annet. Her er bransjene i BedriftsGuiden.no:

På alle linkene på disse søketjenestene bør du finne både inspirasjon og bestille en reise og overnatting. Men om du ikke klarer bestemme deg for et feriested kan du alltids sjekke emnekatalogen Lenkeguiden.no sin kategori for reiser.

Og skal du finne noen unike eeller spennende nettsider kan du prøve den internasjonale nettkatalogen Three Link Directory. Her finner du anbefalte og sorterte nettsider innen reiser fra hele verden under emnet travel.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.