Gode nettsider om religion

Livssyn og spiritualitet har opptatt mennesker gjennom hele historien. Det er mange ulike livssyn og religioner folk og folkeslag identifiserer seg med, men de har alle en ting felles: alle religionene finnes på internett.

Du kjenner sikkert til noen av nettsidene og ønsker du mer informasjon om tro og livssyn kan du søke i søkemotorer som Google, Bing og Yahoo. Problemet er at dette er ekstremt tidkrevende samtidig som du kan gå glipp av mange gode nettsider som du ikke finner i søkeresultatene.

Når man søker etter noe spesifikt eller nisjepreget er det alltid en god ide å bruke nettkataloger og søketjenester, fordelen er at disse sidene allerede har samlet, kontrollert, sortert og rangert alle nettsidene slik at du slipper å kaste bort tid på nettsøk og å besøke dårlige nettsider.

Nettkatalogen BedriftsGuiden.no har flere kategorier for deg som er interessert i teologi og spiritualitet.

Her er tre relevante kategorier i BedriftsGuiden.no:

Som navnene på kategoriene indikerer er det et stort sprang i typer nettsider, så her vil du finne anbefalte nettsider innen horoskoper, meditasjon, kristendom, islam, tarot og mye mye mer.

Også emnekatalogen Lenkeguiden.no har en liste med mange relevante nettsider i kategorien reiligion og livssyn. Her er noen av linkene i Lenkeguiden:

Nettkatalogene kan med andre ord hjelpe deg med å finne mye nyttig informasjon om ulike livssyn og religioner fra alle verdensdeler og mange kulturer.

Men om du ønsker å besøke en lokal menighet, kirke eller andre religiøse organisasjoner kan du sjekke Bedriftsbasen.no sin kategori organisasjoner og prøve å finne noe i ditt nærområde.