Gode nyhetssider

Internett og utbredelsen av smarttelefoner og nettbrett har endret hvordan folk finner informasjon, kjøper og oppdaterer seg.

De fleste nordmenn har internett og eier idag en iPhone eller en annen smarttelefon. Nettet er nå essensielt i alles liv, helt fra oppdragelse til dating og yrkesliv.

Utviklingen er synlig på mange måter; unge finner hverandre med apper, folk kjøper med kredittkort eller apper, og papirpenger er på vei ut. Og på samme måte som papirpenger er på vei ut, er papiraviser på vei ut.

Det er nesten noe «museumsaktig» over å betale for noe i en butikk med metallbiter og papir, og det er også gammeldags å lese gårdagens nyheter (eller eldre) på en papiravis som er laget i et trykkeri og kjørt ut med forurensende lastebiler rundt om i landet.

Om du søker etter nettsider innen nyheter og media bør du sjekke Bedriftsbasen.no som har massevis av lokale nettaviser sortert etter fylke. Her finner du lokalnyheter i bl.a. disse fylkene:

Du finner mange aviser og nettaviser i alle fylkene i hele Norge på Bedriftsbasen.no. Nettet eksponerer i det hele tatt publikum for mange nyhetssider og publikum skifter mot mer moderne nyhetskilder som blogger, nyhetsbrev, Facebook, Twitter, YouTube og alternative nyhetssider. Til og med gamle nettaviser opplever mindre popularitet.

Og på nettet kan du finne mange interessante nyhetskilder. BedriftsGuiden.no er en nettkatalog som sorterer nettsider i ulike bransjer. Du finner mange nettsider i bransjen nyheter og media på BedriftsGuiden.no.

Om du ønsker ennå flere nyhetssider, har emnekatalogen Lenkeguiden.no har en omfattende oversik over relevante nettsider innen emnet nyheter.

Men om du virkelig vil ha en oversikt om nyheter fra hele verden i alle mulige kategorier bør du sjekke søketjenesten Three Link Directory som har massevis av nyhetssider i kategorien news.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.