Gode websider om Israel

Nyheter og informasjon om Israel er ofte i mediene, på nettet, på YouTube og i sosiale medier som Facebook og Twitter. Israel er et land som religiøst og kulturelt viktig for den vestlige kulturarven og sivilisasjonen.

Det er fra Israel teologiske og kulturelle prinsipper fra kristendommen kommer. Og det er bl.a. fra Israel mange nyttige teknologiske innovasjoner innen data, gadgets og mobilteknologi kommer.

Det er utrolig mange nettsider med informasjon om Israel som er tilgjengelige, men ikke alle er like objektive, og noen websider faller nok i kategorien propaganda og jødehat.

I Norge er det ikke så mange nettsider med saklig informasjon om Israel, men den ledende nettsiden har så mye informasjon og oppdaterte nyheter at rangeres som den ledende nettsiden med informasjon om Israel. Den drives av Med Israel for fred og finnes på miff.no. Websiden Miff.no har ikke bare oppdaterte nyheter om og fra Israel, den har et imponerende arkiv med bakgrunnsinformasjon og artikler i mange interresante emner.

Her er noen av emnene på Miff.no:

Miff har også en nettbutikk der man kan kjøpe varer laget i Israel, nettbutikken heter Israel-torget og har mange unike produkter fra Israel. Selv om Miff.no er en omfattende nettressurs finnes det også mange andre interessante nettsider og nettkatalogene BedriftsGuiden.no og Lenkeguiden.no har linker til mange av dem.

Her er en liste med andre gode websider om Israel:

Disse nettsidene gir deg et overblikk over historien til landet og hovedstaden Jerusalem samt nyttig og aktuell informasjon om Israel og jøder. Du kan også finne flere nyttige linker på Miff.no.

Og om du fremdeles lurer på noe om Israel kan du sjekke nettsiden Ask Israel der du kan kontakte eksperter med direkte spørsmål om Israel.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.