Gode websider om musikk

Musikk er en viktig del av livet til oss alle, fra barndom helt til alderdom. Enkelte gravide spiller til og med musikk til sine ufødte barn. Musikk er rundt oss hele tiden, i butikker, i gatene, på TV, radio, nettet og selvsagt på våre smarttelefoner, enten man bruker en iPhone mobil eller en Android mobil.

Mange har også musikk som en hobby der man deltar i kor eller spiller et instrument. Og enda flere har det som en fritidsinteresse der man drar på konserter til en artist eller et band. Men vanligst er det å lytte til musikk på sitt musikkanlegg eller sin smarttelefon eller iPod.

SJEKK OGSÅ:  Ledige stillinger i Malta innen nettspill

Nå finnes det ikke så mange musikkbutikker lengre, alle finner musikken sin på nettsider eller streaming tjenester i nettskyen som Soundcloud, Spotify, Bandcamp og Apple Play. I tillegg finnes det også et fantastisk stort utvalg av nettsider både om musikk og musikere. Nettkatalogen BedriftsGuiden.no har en mange linker i kategorien musikk og artister.

Også emnekatalogen Lenkeguiden.no har linker i emnet musikk.

Men om du søker etter nettsider med mer lokal tilknytning bør du sjekke søketjenesten Bedriftsbasen.no. Der kan du finne linker til nettsider i disse bransjene:

Men om du virkelig skal boltre deg i nettsider innen emnet musikk har nettkatalogen Three Link Directory en imponerende samling med linker om musikk i emnet music. Alt i alt er det 40-50 kategorier i denne kategorien alene.

SJEKK OGSÅ:  Digitale trender for 2020

Her er noen av kategoriene:

Det skal mye til om du ikke finner noen interessante nettsider om musikk, instrumenter eller musikere på noen av disse nettsidene.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.