Gratis penger på nett

Det er fullt mulig å motta – og å vinne – gratis penger på nett. Det gjør du ved å se deg omkring hos spilloperatørene som opererer online. Grunnet skarp konkurranse i bransjen, deler nemlig mange av dem ut gratis penger til nye medlemmer. Med andre ord kan du sikre deg penger helt gratis bare ved å åpne konto hos en spill side.

Denne formen for markedsføring er populær både blant selskaper og spillere. I skrivende stund finnes det dusinvis av slike kampanjer. Gratis penger du mottar hos spill sider på nettet må du selvsagt bruke til å spille med. Dette gir deg sjansen til å vinne store penger – helt gratis – online!

Les videre for å finne ut mer om gratis penger du kan sikre deg på nettet.

Enkelte spillsider deler ut gratis penger

Det er altså hos spillsider på nettet at du som regel kan sikre deg gratis penger. De kjemper innbitt mot hverandre i kampen om å tiltrekke seg nye kunde.

Et populært virkemiddel er å gi nye medlemmer noen kroner å spille med – helt, aldeles gratis.

Mens stort sett alle spilloperatører som operer på nettet gir sine nyrekrutterte kunder noe slags gratistilbud, vil de gjerne ikke utbetales før man har satt penger inn på kontoen. Dermed er det ikke strengt tatt snakk om helt gratis penger.

Antallet spill sider som varter opp med helt gratis spillepenger er noe mer begrenset. Men tilbudene finnes, og de er absolutt verdt å lete etter!

Slik mottar du gratis penger

Gratis penger utbetales altså til nye medlemmer som melder seg inn hos spill sider som reklamerer med denne typen tilbud.

Alt som skal til for å få din skjerv av de gratis spillepengene er å åpne konto. Det er enkelt som bare det, og tar bare noen få minutter.

Bare følg denne oppskriften, så venter gratis penger på deg:

  • Finn en spill-tilbyder som varter opp med en relevant kampanje
  • Besøk tilbyderens nettside
  • Klikk «Opprett konto», e.l.
  • Fyll inn kort skjema med dine personopplysninger
  • Selskapet vil ta kontakt via e-post
  • Følg instruksene den inneholder for å bekrefte kontoopprettelsen

Du har nå opprettet konto, og vil straks motta dine grats penger. Hos enkelte selskaper vil du måtte ta kontakt for å aktivere tilbudet. Hvis så er tilfelle vil du gjøres oppmerksom på det.

Ikke hos noe selskap er det vanskelig å benytte seg av et slikt tilbud.

Du kan spille med gratis penger på nett

Gratis penger du mottar på denne måten må du selvsagt bruke til å spille for. Hvilke spill som er tilgjengelige vil avhenge fra selskap til selskap.

Mengden penger du mottar helt gratis varierer, men det er som regel ikke snakk om store summer. Det skulle da også bare mangle! De fleste tilbudene gir deg sjansen til å motta en plass mellom 50 kr. og 200 kr.

Det som uansett er tilfelle er at du spiller på ordentlig med penger du mottar på denne måten. Med andre ord vil du ha sjanse til å vinne ekte penger.

Du kan vinne gratis penger på nett

Når du spiller med gratis penger du mottar hos en online spill side, kan du vinne helt ekte pengepremier. Du spiller på lik linje som alle andre, med de samme vinnersjansene og de samme premiene.

Når vi påpeker at det er aldeles mulig å vinne millioner av kroner hos spillsider på nettet, skjønner du at her kan det være penger å tjene!

Når det er sagt er jo det beste med denne typen tilbud at det gir deg en sjanse til å utforske tilbudet til et spilleselskap uten at det koster noe som helst. Eller at du forplikter deg til et langvarig kundeforhold.

Det finnes vilkår når du mottar gratis penger

Når du takker ja til et tilbud om gratis penger på nettet, så aksepterer du samtidig de gjeldende vilkår og regler. De kan det lønne seg å se nærmere på.

For eksempel vil det som regel gjelde en tidsfrist. Du kan være nødt til å spille for pengene du mottar innen en relativt kort periode. Det kan være snakk om noen timer, ett døgn eller kanskje en uke.

Det vil som regel også gjelde et omsetningskrav. Det vil fastsette at du er nødt til å spille for en viss pengesum før du kan ta ut penger du vinner fra kontoen din.

For eksempel, hvis du mottar 100 kr. gratis hos et selskap som har et omsetningskrav på 30, så vil du måtte spille for til sammen 3000 kr. før du kan ta ut pengene dine. Altså 30 ganger så mye som dine gratis penger er verdt.

Merk at hos enkelte spilloperatører finnes ikke noe slikt vilkår. Som regel vil det avhenge av hva slags form for spill du benytter deg av.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.