Gratis ting på nettet

Det er fullt av nettsider og bedrifter på nettet med ulike tilbud. Og alle nettsidene og bedriftene konkurrerer med hverandre om din oppmerksomhet. Mange av disse nettsidene og bedriftene bruker å gi bort ting helt gratis på internett for å tiltrekke seg publikum eller potensielle kunder.

Man kan bruke nettet til mye rart, for eksempel til å tjene penger online, men du kan også bruke nettet til å få ting helt gratis. Nettsidene kan sende deg gratis produkter og vareprøver som gratis shampoo og klær, eller de kan gi deg gratis tjenester online som gratis leksikon eller gratis kart.

Her er en liste med de beste sidene for å få gratis ting på internett:

Vareprøver.no
Bestill gratis ting, velkomstpakker og vareprøver som parfyme, barberhøvler, hudkremer, sminke, bøker, undertøy, magasiner og slankeprodukter.

Gratis24.no
Dra på skattejakt blant over 350 gratis ting, vareprøver og prøvepakker. Tingene sendes til deg helt gratis i posten.

SJEKK OGSÅ:  Her får du billige smålån på nettet

Gjerrigknark.com
Norges største samling med vareprøver og andre gratis ting. Diskusjonsforum, chat og ukentlige nyhetsbrev.

Gratis kontaktannonser
Nettsiden Sexsexsex.no lar deg legge ut en gratis kontaktannonse på internett. Treff andre single på nettet og få deg en date raskt og enkelt.

Gratis kart
Lenkeguiden.no har en samling med nettsider som gir deg gratis kart på internett. Her finner du mange typer nyttige kart.

Gratis sammenligning av forbrukslån
Axo Finans lar deg søke om lån på nettet og gir deg det beste lånetilbudet. Tjenesten er helt gratis og uten forpliktelser.

Gratis online CV
Legg ut din CV på Stillingsbasen.no og la potensielle arbeidsgivere ta kontakt med deg for å tilby deg jobbintervju eller ledige stillinger.

Gratis refinansiering
Om du har lån eller gjeld kan du spare penger på å bytte bank. Compareking.no lar deg søke om refinansiering helt gratis på internett.

Gratis leksikon
Emnekatalogen Lenkeguiden.no har en oversikt med massevis av nyttige oppslagsverk og leksikon du kan bruke helt gratis.

SJEKK OGSÅ:  Her finner du gratis pengespill

Gratis free spins uten innskudd
På denne nettsiden finner du flere nettsider der du kan spille gratis på nettspill – helt uten å sette inn penger å spille for!

Gratis fonter
Velg blandt titusenvis av gratis fonter på FontDaddy.com. Du kan laste ned fontene og bruke dem på både Windows PCer og Mac PCer.

Gratis jobbsøker tips
Nettsiden Finnstillinger.no har massevis av gode tips for jobbsøking, karriere og mye mer. Les tips om jobbsøknader og jobbintervju.

Gratis bibelundervisning
Om du ønsker å vite mer om verdens mest leste bok Bibelen, kan du få gratis online undervisning på norsk.

Værsågod!


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.