Gunnar Andreassen på YouTube

Den sosiale videosiden YouTube er ekstremt populær, også i Norge er YouTube mer populært enn TV. NRK, TV2 og andre TV kanaler i Norge har færre seere enn YouTube. Og det er på denne måten man må se på YouTube, det er det samme som TV, men på internett, nettbrett og smarttelefoner. Og mer populært.

Jeg har vært på YouTube i over 10 år, jeg har mange kanaler, både norske og internasjonale, men har aldri lastet opp videoer på norsk, eller lastet opp videoer om eller med meg på YouTube. Selv om jeg har vært på TV og radio flere ganger og er kjent med video og intervju. Det var vel bare et spørsmål om tid før jeg lanserte min egen YouTube kanal. Du finner GunnarAndreassen.com på YouTube her.

SJEKK OGSÅ:  Hvordan forberede seg på økende strømpriser?

Emner for videoene vil selvsagt være grafisk design, webdesign, internett, e-handel, online markedsføring, sosiale medier, media og PR for å nevne de viktigste emnene. Det vil være how-to videoer og sannsynligvis noen intervjuer av interessante personer i reklamebransjen, webdesignere og personer som jobber med Google, Facebook, Twitter etc.

Videoene vil være interessante for alle som bruker internett og særlig interessant for folk som på en eller annen måte jobber med internett.

SJEKK OGSÅ:  Podcast: Hans Anton Kristiansen

Jeg er i ferd med å sette opp et lite video studio for å produsere YouTube videoene, og muligens andre online video plattformer. Du kan være med å støtte dette prosjektet på Patreon.com.

Om du ikke ønsker å være en fast bidragsyter kan du støtte prosjektet med en engangs donasjon via PayPal.

Og du kan selvsagt se videoene uten økonomisk støtte også. Vi sees!


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.