Gunnar Andreassen podcast

Teknologisk innovasjon endrer måten vi får tilgang til og forøyer informasjon og underholdning. Aviser blir nettaviser, mobiler blir smarttelefoner, radio blir podcaster og så videre. Mediebildet er i stadig endring og metodene man bruker for å kommunisere med markedet effektiviseres og gir større potensial for bl.a. bloggere, journaliser, filmskapere og artister.

Inntektsmodellene er også annerledes enn tidligere, men også her er det høyt potensiale for populære nyhetsmedier, sosiale medier og andre aktører, også vanlige bedrifter.

Jeg er i startfasen på min Gunnar Andreassen YouTube kanal som du kan være med å påvirke eller støtte via Patreon eller PayPal. Å lage et lite TV studio tar litt tid, og endel utstyr må kjøpes inn. Du kan selvsagt se videoene og høre på podcast sendingene helt gratis. Du kan også spandere en kopp kaffe på med via Ko-fi.com.

Inntill YouTube programmene lanseres kan du i mellomtiden følge min podcast.

Du finner Gunnar Andreassen podcast på Soundcloud.

Emnene for YouTube kanalen og podcasten blir selvsagt internett generelt og markedsføring på nett spesielt, med fokus på e-handel. Programmene vil derfor være interessante for alle som bruker nettet og for folk som jobber med internett.

For å lytte til podcastene må du inn på Soundcloud og abonnere på programmene. Du kan lytte til podcastene på Android smarttelefoner og nettbrett, samt Apple iPod, iPad og iPhone. Både Google Play og iTunes har Soundcloud apper om du foretrekker å lytte på den måten.

Du kan selvsagt også lytte direkte på mp3 filene via Soundcloud nettsiden.