Her får du billige smålån på nettet

Du vet følelsen, du skal slå til på et tilbud, eller du absolutt må ha penger til tannlegen, men mangler de siste tusenlappene. Hva gjør man da? Går man til banken sin og ber om et stort og kostbart lån? Selvsagt ikke.

Men man hopper ikke på det første og beste smålånet heller.

Det er praktisk å kunne dele en utgift over flere betalinger, møbler og tannlege kan være dyre. Mange tenker at smålån er dyre, men det stemmer slettes ikke alltid.

For det første: hva blir kostnaden om du ikke kommer deg til tannlegen eller må vente med å kjøpe sofaen til salget er over. Joda, et smålån kan være lønnsomt, faktisk. Men det avhenger selvsagt av lånetakeren, og at du bruker litt tid på å finne et billig smålån.

SJEKK OGSÅ:  Finn beste bank på nett

Denne nettsiden hjelper deg finne billige smålån uten sikkerhet, her er det faktisk endel tusen kroner å spare, avhengig av lånebeløp og nedbetalingstid selvsagt.

Du kan til og med få lån med svar på dagen uten kredittsjekk og med inkasso, så dette er kjempebra tilbud som passer for absolutt alle.

Selv om man søker om smålån uten kredittsjekk, så må man vanligvis dokumentere sin økonomiske situasjon. Det at man ikke bruker en kredittsjekk er fordi man forstår at ikke alle lånesøkere passer inn i scoren til en kredittsjekk, selv om man har en helt grei privatøkonomi.

SJEKK OGSÅ:  ice gir en måned gratis til alle kunder med roamingproblemer

Og selv om du kommer dårlig ut på en kredittsjekk betyr ikke det at du ikke får innvilget en lånesøknad. Klikk her. Dette kan for eksempel gjelde for folk som har vært for sen noen ganger med regninger eller har inntekter fra utlandet.

Eksempel: Eff.rente 16,6 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb. 950,-,Totalt: 93 730,-.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.