Her får du gratis ting online

Internett ar stappfullt av nettsider, og alle websidene konkurrerer om hverandre. Det er vanligvis bedrifter som konkurrerer om å få flest mulig til å besøke nettsiden eller nettbutikken.

Og for å få flest mulig til å se på nettsiden sin, eller prøve produkter eller tjenester er det mange som gir bort gratis vareprøver, tjenester, velkomstpakker og gaver til de som besøker nettsiden slik at de kan bli potensielle kunder eller fortelle andre om de gratis vareprøvene som et ledd i markedsføringen.

Mange nettsider er også filantropiske, det vil si de mottar donasjoner for å kunne gi ting gratis til folk på internett, og andre er rekamefinansierte. Men viktigst av alt: det er helt gratis for deg!

Her har jeg samlet de 5 beste nettsidene for å få gratis ting på internett:

  1. YouTube – Gratis filmer, dokumentarer og shows. Denne siden har du garantert hørt om og bruker sikkert ofte også. Men var du klar over at YouTube har et svært utvalg av gratis filmer i full lengde, dokumentarer om alle mulige emner og massevis av store og små TV-show inne alle mulige sjangere? Bare søk på det du ønsker og så vil du sikkert finne noe som er interessant.
  2. Gratisen – Gratis ting, vareprøver og velkomstpakker. På denne siden til Gratisen.com finner du de beste linkene til oppdaterte tilbud fra kjente og seriøse bedrifter som sender deg ting helt gratis. Her finner du for eksempel gratis helsekost, gratis kosmetikk, gratis toalettartikler, gratis bøker og gratis blader for å nevne noe.
  3. Open Library – Gratis bøker på nett. På denne nettsiden finner du massevis av gratis bøker online i absolutt alle sjangere. Her finner du romaner, noveller, bøker om kunst, biografier om kjente personer, bøker om vitenskap, oppskrifter, religion, historie, barnebøker om mye, mye mer. Alle bøkene er på engelsk, og alle bøkene er helt gratis.
  4. Bedriftsbasen – Gratis nettaviser og nyheter. På denne siden til Bedriftsbasen.no finner du en oversikt over nettaviser over hele landet, både lokale og landsdekkende som har gratis nyheter. I tillegg finner du andre nyhetssider som kan gi deg gratis nyheter døgnet rundt. Uten at du betaler abonnement.
  5. Soundcloud – Gratis musikk, radio og podcaster. På denne siden finner du masse du kan høre på helt gratis. Her finner du stor og kjente grupper og artister som gir deg gratis musikk. Du finner i tillegg også gratis radiokanaler og ikke minst her finner du også massevis av gratis podcaster innen alle mulige emner.
SJEKK OGSÅ:  Nettspill og mobilspill øker

Det var hele listen med de fem desidert beste nettsidene der du finner gratis ting på internett. På listen over kan du få gratis filmer, gratis sminke, gratis bøker, gratis nyheter og gratis musikk for å nevne noe.

Det er flere nettsider som tilbyr gratis ting enn listen over som også er gode, men dette er de desidert beste.

Merk at enkelte av tilbudene forutsetter at du tenger et abonnement, så les betingelsene nøye før du signerer eventuelle avtaler.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.