Hvem er best på betting i Norge?

Å tippe er en norsk tradisjon med lang historie. De fleste av oss har vel i barndommen veddet om noe, og kanskje har vi vunnet, og kanskje har vi tapt. En konkurranse blir nemlig ende mer morsom om, man kan vinne eller tape noe i tillegg.

Det er ikke bare fotballspillere som har det slik. En fotballspiller får sin lønn for å være fotballspiller, kanskje får man en bonus om man vinner et mesterskap eller en cup. Og det er nok kombinasjonen av å vinne en fotballkamp over et lag og i tillegg vinne ekstra penger som gjør opplevelsen så ekstra motiverende og underholdende for fotballspillerne.

Slik er det jo også for oss som ser på.

Jovisst er det morsomt når Liverpool, Manchester United eller Arsenal vinner en fotballkamp. Men det smaker ekstra godt om man har tjent seg noen hundrelapper eller tusenlapper i tillegg. Da er det morsomt!

Fotball er underholdene enten det er Eliteserien, NM i fotball, Europacup, fotball-VM, Champions League eller hva det er, bare innen fotball er det mange turneringer, mesterskap og spennende oppgjør man kan vedde om.

Men det er ikke bare fotballkamper man kan vedde om hos bettingselskaper. Her er noe av det du kan vedde om:

 • Fotball
 • Tennis
 • Basketball
 • Ishockey
 • Amerikansk fotball
 • Håndball
 • Golf
 • Volleyball
 • Baseball
 • Sykling
 • Dart
 • Boksing

Det er med andre ord nok av spenning å ta av når det gjelder betting på nett, og på den måten blir nok ikke mange sportssendinger på TV kjedelig lengre.

Før fantes bare Norsk Tipping i Norge, men slik er det ikke lengre. nå finnes det massevis av bettingselskaper som konkurrerer med hverandre om å få deg som kunde. Og det betyr for eksempel gratis spill, bonus, bedre premier og så videre.

En velkomstbonus er det du kan motta som ny kunde. Da vil du få matchet ditt første innskudd til et visst beløp. En casinobonus er ofte høyere enn en oddsbonus, men har også høyere omsetningskrav. Du bør derfor lese reglene og betingelsene for et bonustilbud før du godtar bonusen.

En oddsbonus er bra for å gi deg mer innsats for innskuddet ditt. At du får matchet første innskudd med 100% opptil 1000 kroner er det vanligste tilbudet for norske spillere. Men det finnes bettingselskaper som gir en enda høyere innskuddsbonus enn det eller en høyere prosentandel!

Derfor lønner det seg å sammenligne de forskjellige bettingsidene opp mot hverandre. Men det finnes faktisk egne nettsider som har gjort jobben for deg, sjekk for eksempel denne nettsiden som sammenligner spillselskaper i Norge, her finner du enkelt de beste bettingsidene for deg.

Risikofrie spill er ellers også populære. Dette er fordi du får muligheten til å plassere et spill og hvis du mislykkes får du innsatsen tilbake. Med boostede odds øker bettingselskapet oddsen for å gjøre spillet mer interessant. Gratisspill er også populært og tilbudet gjør at du får gratis penger fra bettingsiden til å bruke på et spill.

Og til slutt: du trenger ikke spille fra PCen din, du kan vedde mens spillet pågår foran TVen med mobilen din, alle bettingsidene er tilpasset smarttelefoner så det er raskt enkelt og ekstra spennende å se fotballkamper med vennene dine.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.