Hvordan du kan beholde din fine hårfarge

Hår har blitt veldig viktig og det er på mange måter et skjønnhetstegn i dag. Jo bedre håret ditt ser ut desto bedre inntrykk får andre rundt deg. Det er flere metoder å oppnå det på, og mye avhenger på hva slags produkt man bruker.

Det er kanskje spesielt viktig om du bleker ofte og har fått gult hår, om det er problemet ditt kan det hende at lilla silver shampoo er løsningen for deg.

Det kommer både som balsam og som sjampo, og har ingredienser i seg som kan hjelpe med å reparere og gi næring til håret så det får tilbake sin gamle glød og farge. Med ingredienser som Aloe Vera, Mangoekstrakt, Blåbærsekstrakt og andre gode virkestoffer er det også en naturlig sjampo, så du behøver ikke å være redd for at du skader håret ved å bruke denne sjampoen.

SJEKK OGSÅ:  Hva er søkemotoroptimalisering?

Produktet jeg snakker om kommer fra selskapet HairLust, som lager sine egne hårprodukter.

Hva du kan kjøpe
Det er langt ifra det eneste de selger og det er mye annet fint du kan finne der, med et fokus på bare hår. De har også visse produkter for bryn og vipper, men fokuset er altså i all hovedsak på håret. Produkter for både menn og kvinner er tilgjengelige, men for det meste handler det om kvinner hos HairLust.

Det som er bra med en slik butikk er at deres fokus ligger helt på hva håret trenger og det er en slags ærlighet i hva de tilbyr, hvor du som kunde føler en viss tillit til dem at det de selger faktisk har en god effekt for deg.

SJEKK OGSÅ:  Feng shui i hjemmet

Har du hørt om lilla sjampo tidligere, men er usikker på hva det er så anbefaler jeg at du klikker på lenken og leser artikkelen der for all info du behøver å vite om det!


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.