Hvorfor ikke få litt hjelp med leksene?

Lekser som man får med seg hjem er et interessant paradoks, det er noe av det kjedeligste som finnes å gjøre på skolen, men samtidig utrolig nyttig.

Fortjenesten av å gjøre dem skikkelig er veldig stor og det er virkelig å anbefale at man tar det på alvor. Så er det jo samtidig sant at mange sliter med motivasjonen, og kunnskapen, til å gjøre leksene skikkelig. Det er litt synd fordi man går glipp av mange potensielle fordeler ved å ikke gjøre dem som du skal, men det finnes steder hvor du kan få litt hjelp. Inspio.no er en slik side som kan hjelpe deg.

Hva Inspio er kan føles litt galt i begynnelsen, men det er en helt legitim side. Det er en side hvor andre elever laster opp sine oppgaver og sine svar på lekser, i alle ulike fag som finnes. Da kan du bare søke etter faget du holder på med, eller temaet for å få litt hjelp. Du får også sett hva slags karakter svaret har fått.

Inspio er ikke laget for hjelp til juksing
Det er ment som et verktøy for inspirasjon og hjelp i et emne du kanskje ikke helt forstår. Det kan være hjelpsomt å få det forklart av en på samme alder som deg, og som står ovenfor de samme utfordringene. Det er dog greit å vite at inspio ikke er gratis og at det er et månedlig abonnement man må betale, men det kommer i det minste uten bindingstid. Så du kan velge å avbryte det når du vil.

Om du river ut håret på grunn av en lekse eller om du skal forbedrede deg for en stor prøve kan det være verdt å ta en tur på inspio og se om det er noe der som kan hjelpe deg!


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.