ice inngår iskrem-samarbeid

LICC ønsker å gi ungdom i hele Norge en meningsfull jobb og gode vekstmuligheter. Den knallgode iskremen serveres nå også med en tøtsj av 5G.

Du har kanskje allerede sett de gule iskrem-kioskene på ulike steder i Oslo. Er det sol og fint vær? Ja, da kan du være sikker på at det står en fornøyd ungdom inne i kiosken – klar til å servere deg din favorittsmak!

– Både familier og unge er viktige satsningsområder for oss, sier Jannicken Lampe, direktør merkevare og marked i ice.

– Ikke bare kommersielt, men også når det kommer til vårt ansvar som mobiloperatør. Når muligheten dukket opp, var vi ikke i tvil! Gjennom samarbeidet med LICC får vi anledning til å bidra til arbeidsplasser for unge. I tillegg får vi være med på å gi ungdom en plattform for personlig og faglig vekst. Det å få tidlig jobberfaring er veldig viktig, og vi er både stolte og takknemlige over å få være med å bidra til nettopp det, sier Lampe.

LICC gir ungdom mellom 13 og 18 år trygge jobber med tarifflønn, forsikringsfordeler og muligheten til å opparbeide seg pensjonspoeng. Ungdommer som ønsker å drive sin egen virksomhet kan søke på et eget LICC franchise-program.

Der får de muligheten til å starte sin egen iskrem-kiosk, skape arbeidsplasser for enda flere ungdommer, og etablere sin egen bedrift. LICC tilbyr også karriereutvikling etter fylte 18 år. Unge voksne får sjansen til å avansere til roller som avdelingsledere, og få ansvar for drift av flere kiosker.

– I Norge er det en bekymringsfull trend med et stadig økende antall unge som faller utenfor, og mange unge sliter med å finne sin plass i arbeidslivet. Ved å investere i ungdommen i dag, kan vi sikre en sterkere og mer inkluderende fremtid for alle. Vi er skikkelig glade for å få være med på å skape arbeidsplasser! Hos LICC skal tiden brukes på læring, mestring og servering av knallgod is, og hvor ungdommene faktisk må legge bort mobilen. Vi synes også det er spennende å få synlighet på en helt ny medieflate – og ikke minst: servere trygt, gratis 5G-nett til kundene. Noen samarbeid passer som hånd i hanske, og dette er ett av dem, avslutter Jannicken Lampe.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.