Betalingsproblemer? Prøv inkassolån

Det er vanlig for mange nordmenn å ha betalingsproblemer fra tid til annen, særlig unge har betalingsproblemer. Men også etablerte kan få betalingsproblemer når man får uventede utgifter, skifter jobb, rammes av sykdom og så videre. Når man har problemer med regninger kan man ofte få betalingspåminnelser, eller purringer som det også heter.

Det kan oppleves som ubehagelig for noen og enhver å ikke ha penger tilgjengelig for å betale for nødvendige utgifter som dagligvarer, lån, husleie, strøm og andre nødvendige ting man trenger i hverdagen. Ekstra ubehagelig kan det være om man får betalingsanmerkninger som gjør det vanskelig å få boliglån, forbrukslån, kredittkort og enkelte typer abonnement.

Men det kan være enkelt å unngå betalingsproblemer og betalingsanmerkninger selv om man har inkassosaker.

CompareKing.no tilbyr inkassolån med sikkerhet opptil 7,5 millioner, og renten er fra bare 6,1%.

Medarbeidere i CompareKing kan hjelpe deg til å få kontroll over den vanskelig økonomiske situasjonenen slik at inkasso og betalingsanmerkninger forsvinner.

Og med en så stor låneramme kan du til og med få økonomiske muligheter til refinansiering, samle dine lån, oppussing og så videre slik at du faktisk kan foreta en økonomisk snuoperasjon og bedre livet ditt og gjøre det mer komfortabelt for din familie.

Merk at en lånesøknad ikke er bindende og at ikke alle som søker får innvilget inkassolån.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.