Instabox nå på xxl.no

XXL tilbyr nå Instabox som et leveringsalternativ ved utsjekk. Dette betyr at kunder på store deler av Østlandet, Stavanger-, Bergen- og Trondheims-området nå har mulighet til å hente pakkene sine til et nøyaktig tidspunkt fra XXL i et Instabox-skap – når det passer dem.

XXL har et sterkt fokus på å utvikle nettbutikken med raske og kvalitetssikre leveranser. Etter en overbevisende prosess tok XXL dermed skrittet videre ved å lansere Instabox i kassen til glede for kundene i Norge, der Instabox etablerte sitt første skap i 2019. Instabox’ tilbud fokuserer på innovative og forbrukernære løsninger som tar utgangspunkt i individets behov, heller enn tradisjonelle logistikkmodeller. Dette har vist seg å være populært blant brukerne, og tjenesten har raskt ekspandert til flere nye steder og markeder i Nord-Europa.

– XXL jobber alltid for å effektivisere logistikken for å få ned kostnadene som i sin tur kan muliggjøre billigere produkter til våre kunder. Effektiviserte arbeidsmåter innebærer i dag også mer miljøvennlige som regel. Det første vi ser på når vil velger leverandører er å forsikre oss om at de har kommet langt med arbeidet rundt bærekraft samt. har en tydelig plan for videre utvikling, dette anser vi at Instabox har, sier Rasmus Åhrberg, Nordic Logistics Manager E-commerce, XXL.

Instabox fokuserer på bærekraft i sine leveranser og prioriterer bruk av HVO100 og elektrisitet for å redusere CO2e-utslipp. For ett år siden ble Instabox en del av Instabee-konsernet, som også inkluderer merkevarene Porterbuddy og Budbee.

– XXL er Nordens største sportskjede, og vi har allerede et godt samarbeid i Sverige, som vi nå er veldig glade for å kunne utvide til Norge. XXL er faktisk en av mine favorittbutikker så jeg kunne ikke vært mer fornøyd”, sier Erik Enfors, Country Manager Norge, Instabee.

For enkelt å holde seg oppdatert med den nyeste informasjonen om sin leveranse, sender Instabox sms med sporingslink der kunden kan følge oppdateringer rundt nøyaktig leveringstidspunkt i sanntid og enkelt endre pakkeskap slik de ønsker. Kundene får mer forutsigbarhet og kan bruke fritiden til andre ting enn å vente på pakken sin.