Instagram influencer designet ny Dale-genser for nettbutikk

Ingrid Raadim Hennig inspireres av naturens mest spektakulære farger. Sammen med Dale of Norway har hun nå fanget dem i en genser.

I samarbeid med tur-influenceren Ingrid Raadim Hennig lanserer Dale of Norway Ingrid-genseren: En fargeglad, stormønstret ullgenser inspirert av Lofotens spektakulære solnedganger, turkise hav og hvite fjell. Dette sukkertøyet av en genser er laget i 100% myk merino-ull. Ingrid tilbringer mye tid ute i Lofotens majestetiske natur, og ønsket å utvikle en behagelig og lett turgenser som reflekterer de naturlige pastellfargene i Lofoten. Resultatet er en myk og svært komfortabel ullgenser med avslappet passform og en fargepalett til å bli glad av.

I en verden der mange skvises mellom drømmer om selvrealisering og forventinger om vellykkethet, har Ingrid Raadim Hennig skapt sitt eget lille hjørne av verden. Råflotte bilder av turer i hennes lekebinge, Lofoten, har gitt henne mer enn 40.000 følgere på Instagram. Hun har også hatt suksess med sin egendesignede strikkegenser, den fargerike Henningsværgenseren (søk den opp på Instagram). Nå har hun gått ett skritt videre og designet en ny strikkegenser sammen med Dale of Norway.

Ingrid-genseren er strikket på Dale utenfor Bergen. Den lanseres 10. mars og er tilgjengelig i kun 150 eksemplarer – på daleofnorway.com.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.