Jubileumssesong for Bloggerne og fem nye profiler

Denne høsten kommer «Bloggerne» tilbake og feirer den 20. sesongen av den populære dokusåpen. Fetisha Williams, Caroline Nitter, Øyunn Krogh, Tim Kristian Moen og Hedvig Glestad er nye profiler som inviterer «Bloggerne»-seerne inn i livene sine, og sammen med Aurora Gude og Amalie Olsen er dette profilene vi skal følge kommende sesong på TV 2.

«Bloggerne»-profilene denne sesongen er også gode venner på privaten, og seerne får være med på både vorspiel og julebord med hele gjengen. Når sterke personligheter med tydelige meninger møtes, oppstår det både diskusjoner og dramatikk.

Forelskelse, sorg, personlige utfordringer og venninne-drama er en del av livet, samtidig som store liveshows, roast, avisoverskrifter og prisutdelinger preger hverdagen til profilene som er noen av Norges største influensere.

Nye profiler

Fetisha Williams er programleder, matprofil og influenser og driver en av landets mest populære podkaster. Hun er kjent for å ha sterke meninger, og er heller ikke redd for å ytre disse. Fetisha har hatt et travelt år, med både oppturer og nedturer.

I denne sesongen får vi være med på at Fetisha gir ut kokebok, har sin aller første live podcast, og blir invitert til landets største liveshow. Men Fetisha savner også venninnen Carolines støtte gjennom suksessene. Hva skjer med henne og hvorfor stiller hun ikke opp slik hun pleier?

Caroline Nitter er kjent fra en rekke reality-programmer. Hun er vant til å få masse kritikk, men kritikken preller av og hun står støtt i sine valg. «Døm meg gjerne, jeg bryr meg ikke, jeg har hørt ALT før», sier Caroline.

Livet har sine oppturer og nedturer, og etter et tøft samlivsbrudd og mange krevende jobboppdrag sier det stopp for Caroline. Hun stenger både jobb og venner ute, og tar en pause fra alt.

Tim Kristian er en selvlært sminkeekspert som lever for og av make-up. Han ble introdusert for sminke når han var 5 år gammel, og presenterer seg som Norges, om ikke verdens beste make-up artist.

I «Bloggerne» blir vi kjent med Tim og hans kjæreste, og han tar oss med i sin hektiske hverdag.

Øyunn Krogh er en influenser og moteprofil, med fokus på bærekraft og gjenbruk.Hun driver en populær podkast sammen med sin venninne Frida. Hun har også sitt eget garnmerke, hvor hun også designer kolleksjoner selv.

Øyunn er ikke redd for å ytre sine meninger, og havner derfor også ofte i medienes søkelys. I «Bloggerne» får du se henne teste ut sine evner som standup-komiker når hun deltar i sin aller første roast.

Hedvig Sophie Glestad er mest kjent som ekskjæresten til David Eriksen, men er nå godt i gang med å rive seg løs og bygge seg sitt eget navn. Hun jobber som influenser og personlig trener og gleder seg over nye spennende oppdrag. Hun er aktuell i «Kompani Lauritzen», og har også et eget matprogram på timeplanen.

Hedvig er fortsatt en del av ekskjærestens management «Eccentric people», og vurderer om hun skal løsrive seg herfra. I «Bloggerne» blir vi med Hedvig og kjæresten Joar på en lengre reise til vakre Bali. Her funderer de på om de skal starte et nytt liv sammen på den eksotiske øya.

Tettere på Aurora og Amalie

Aurora Gude er tilbake i «Bloggerne» med sine filosofiske betraktninger og lune humor. Vi får være med på alt fra Reality awards og halloweenfest, til bootcamp med åndelig kontakt.

Men selv bak et lurt smil kan det skjule seg mye. Aurora deler åpenhjertig fra barndommen, hvor hun opplevde å miste faren sin tidlig og hvordan dette har påvirket henne. Hun oppsøker en terapeut for å lære om seg selv og sine relasjonsmønstre.

Amalie Olsen blir sett på som en ekte «it-girl», og «Bloggerne»-kollegaene heier når hun blir nominert til årets «Jentepris».

Amalie har sett seg lei på stygge kommentarer og negativitet i innboksen, og tar et oppgjør med «haterne» en gang for alle. Et vennskap med Caroline Nitter utvikler seg og Amalie inviterer sin nye venninne hjem til Re for å vise hva gårdslivet har å by på.

«Bloggerne» – sesong 20 kommer på TV 2 Play og TV 2 Livsstil høsten 2024.