Kalde høstkvelder rundt hjørnet

Har det alt startet å bli gule trær der du bor? Kanskje gruer du deg kjempemye til høsten? Fortvil ikke, her er en liste med ting du kan drive med i høst slik at den ikke blir så kald og lang. Du trenger ikke gå ut for disse aktivitetene. Gjør gjerne en av dem eller flere.

1. Shopping. Ja du leste riktig. Når høsten setter inn er det smart å gjøre gode kjøp til neste år. Alle de fleste nettbutikker har massevis av gode tilbud om dagen. Du kan spare mye penger på å kjøpe sommer varer nå. Et godt eksempel kan være gressklipper eller sommer klær. Søker du litt rundt finner du mye bra.

2. Streaming av filmer og serier. Da tenker du kanskje at denne kommer til å koste penger. De finnes faktisk flere gratis varianter der ute. Du kan se hele og fulle serier på YouTube, NRK og Viafree (har litt reklame). Så her har du mer en nok du se etter jobb og i helger

3. Lær deg å gamble litt på nett. Mange personer tjener store penger på gambling. Husk å ikke spille for mer penger en du kan tape. Et godt sted å starte kan være hos Mr Green som har vunnet flere priser for sitt Casino. Du finner de enkelt her: https://www.mrgreen.com/no/

4. Nettkurs. I skrivende stund kan du ta 23 gratis nettkurs hos utdannet.no. Hvis du alltid har hatt lyst til å lære noe nytt er dette plassen du kan starte. Passer perfekt til kjedelige mørke høstkvelder.

5. Retro Gaming. Har du spilt Super Mario eller Sonic i gode gamle dager, eller ønsker bare å prøve disse spillene som oldingene snakker om. Da er retro Gaming noe for deg. Spill maskiner med de gamle klassikerne selges over alt. Clas Ohlson er et godt sted å starte.

6. Blogge. Du kan bruke høsten på å blogge. Hvis du lurer på hva du kan blogge om? Så er ikke dette noe fasit svar. Du kan blogge om nesten hva som helst. Det er bloggere som blogger om mat, tv, fotball, fugler, fisk, godterier, kaker, bil og klær kun for å nevne noe du kan blogge om. Det er mange forskjellige steder du kan starte en blogg, den mest kjente er vel blogg.no hvor du kan starte en gratis.

7. Trene. Hvis du ønsker å komme i form er høsten en bra start å trene. Du trenger ikke løpe ute i skogen eller rundt i byen. Du kan kanskje starte hjemme med å hoppe tau. En annet mulighet er også starte på treningsstudio nå så slipper du å starte i nyttårs rushet. Da er du i mye bedre form etter jul.

8. Tjene penger. Penger er alltid fint å ha gjerrigknarken Rune har listet opp noen måter du kan tjene penger på her: https://gjerrigknark.com/Tjene-penger. Du kan tjene penger på alt fra å sende post til betalte markedsundersøkelser

Som du ser er det mye du kan gjøre på mørke høstkvelder. Alt behøver ikke koste så mye penger. Det viktigste er at du koser deg med det du skal gjøre. En riktig så god høst.


Oppdag mer fra GunnarAndreassen.com

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.